.

.

Набор от Червило Color Nymph за момичета и юноши, Устойчив Водоустойчив Блясък за Устни, Пигментированная Червило, Балсам за Устни за Начинаещи, Комплект за Грим за устн?

Набор от Червило Color Nymph за момичета и юноши, Устойчив Водоустойчив Блясък за Устни, Пигментированная Червило, Балсам

BGN 34.08

Брой продукти
На склад

Матово червило x2 Кадифе червило x2. Матиран гланц за устни x1. Хидратиращ гланц за устни x1. Естествен молив за очна линия на устните x1. Хидратиращ Балсам за устни x1. ? Пълен комплект за грим за устни : 4 червило, 2 гланц за устни, 1 хидратиращ балсам за устни и 1 естествен молив за устни, който е подходящ за повечето видове грим устни.Този комплект за устни може да създаде своя пълен грим на устните, отговарящи на вашите нужди. ⭐ Набор от высокопигментированных губных червила, е : дали това е матово червило velvet red или блестящо течни блески за устни, всички сме избрали висококачествени формули, които осигуряват наситен цвят.При леки нанася той придобива ярко червен или розов цвят. ? Водоустойчив и дълголетие : Гладка текстура, мек, като коприна, позволява да се чувстват комфортно, когато се използва, не е лепкава и не пересушивает устните.Освен това, цвят червила, лесно се почиства с помощта на средства за отстраняване на грим. ?Идеален подаръчен комплект : Прекрасен комплект червило за момичета!Това е чудесен подарък за рожден ден на приятели или семейство.Цвят на комплекта за устни, подходящ за различни поводи като срещи, парти и учат. ? Е безопасна за кожата : 100% не съдържа жестокост, нетоксичен.Ние гарантираме, че нас не ще тества никакъв животни.Цветен комплект за грим на устни Nymp Фея Kiss 8шт. за една стъпка, ще устните буйни, чувствен вид, пълен с изкушения.Изискан ретро-дизайн на опаковки я прави идеален подарък.Включват в себе си : .

Други функции

Най-добри сделки