.

.

Holibanna Сшивающая Закачалка за дрехи Външна Облекло Прибиращ богат на функции Закачалка Телескопичен Прът Разтегателен Стълб За Кабинет Барабани За Кабинет Дисков ?

Holibanna Сшивающая Закачалка за дрехи Външна Облекло Прибиращ богат на функции Закачалка Телескопичен Прът Разтегателен Стълб За

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Таван завеси : Благодарение на гладка повърхност ще получите комфортно усещане за докосване, достатъчно безопасно за закачане на дрехиMultitools : Тази писалка, за закрепване на пердета с висок свод е много полезен и удобен за използване, лесно можете да я държат.Домакински инструменти : изработени от различни материали и имат по-дълъг живот.s-образни Куки от неръждаема Стомана : Можете да изпратите на този стълб за дрехи на приятелите си като подарък за нов дом.Тавана кука : Свързващ полюс за обсега на дрехи, приемането на прост и удобен дизайн, това може да ви донесе много удобства.Пратката включва 1 х удилище за дрехи Характеристики-той Е добър помощник в ежедневието си, за улесняване на пране на дрехи и време за окачване на закачалки за дрехи. -Цвят : синьо небе аксесоари за дома -Висока носеща способност, тази закачалка за сушене на дрехи е много лесен за използване и переноске регулируема закачалка за дрехи. -Лесен и лек дизайн, което го прави много практичен за окачване и отнемане на таван куки за дрехи.97 X0 Свързване на една кука за овчарски скок. -Широко приложение : подходящ за кабинет, дограма, тавани и други високи места за поставяне на дрехи или стоки от първа необходимост в хола с коледни гирлянди,. -Той е изработен от здрави и дълготрайни материали и има по-дълъг живот. -Материал : Пластмаса, неръждаема стомана с телескопичен въжето за дрехи poles Goods Описание Закачалка за дрехи, благодарение на които ще се чувствате спокойна.Съединителната закачалка за дрехи на Съединителната дизайн е по-удобно и са много подходящи за окачване на дрехи в шкафове, на горните рафтове, на тавана и т., Закачалка за дрехи в гардероба Разумен дизайн дизайн позволява лесно да улови я, тя е удобна и трайна, както и да осигури удобство при сушене на дрехи.

Други функции

Най-добри сделки