.

.

Подаръци с участието на акула, 3D лека нощ с участието на Акули за деца (фигура 4) с дистанционно управление, Функция за Регулиране на яркостта 16 цвята, Коледни Подаръ?

Подаръци с участието на акула, 3D лека нощ с участието на Акули за деца (фигура 4) с дистанционно управление, Функция за Регулиране

BGN 30.60

Брой продукти
На склад

3 * Оптична акрилен панел 1 * Основата на лампата на ABS-пластмаса. 1 * дистанционно управление. 1 * USB-кабел, дължина : 39 см. 1 * Ръководство на потребителя. 【4 фигура 1】 Основни характеристики : 4 рисунки на динозаври / промяна в 16 цвята / Функция за дистанционно управление / контрол на яркостта / 4 цветовия режим на мигане (светкавица, стробоскоп, за отслабване и изглаждане) / Два начина на захранване : 3 батерии тип АА или USB-връзка (препоръчително). 【Многоцветен и с дистанционно управление】 Предимства сред всички : по-Голям е размерът на акрилна плоча и основи на лампи, отколкото при 90% от останалите 3 D-лампи / най-високо качество на печатна платка / Оптимизиран дизайн на детайли и 3 D-рисунки / Led светлина е мека и равномерно, не заслепява, не трепти и се регулира, е безвреден за детски очи. 【Идеален подарък】 3 D лека нощ ще се превърне в идеален подарък за партита, детски играчки, с динозаври, детски играчки за деца, подаръци за рожден ден, ден на благодарността, нов дом, цветя, коледни подаръци за деца, деца, приятели.Идеален дом декор, интериор на спални, обзавеждане на детски стаи, интериор на детска стая и т. 【 Защита без риск; Вашата покупка се поддържа от нашия изключителен помощта на 1 година и защита за връщане в рамките на 90 дни; Или обичате играчки с динозаври, или имате право на 100% връщане на помощ. 【Подаръчен комплект динозавър】 Тази 3 D лампа илюзорната им може да показва динозавър, когато тя се появява, а оптична акрилна плоска дъска с лазерно гравиране може да ви даде зашеметяващ 3 D визуален ефект.Този 3 D лека нощ - креативен подарък под формата на динозавър за деца и семейства. 【4 фигура 1】 Основни характеристики : 4 рисунки на динозаври / промяна в 16 цвята / Функция за дистанционно управление / контрол на яркостта / 4 цветовия режим на мигане (светкавица, стробоскоп, за отслабване и изглаждане) / Два начина на захранване : 3 батерии тип АА или USB-връзка (препоръчително). 【Многоцветен и с дистанционно управление】 Предимства сред всички : по-Голям е размерът на акрилна плоча и основи на лампи, отколкото при 90% от останалите 3 D-лампи / най-високо качество на печатна платка / Оптимизиран дизайн на детайли и 3 D-рисунки / Led светлина е мека и равномерно, не заслепява, не трепти и се регулира, е безвреден за детски очи.

Други функции

Най-добри сделки