.

.

Justinstones Голям Африкански Аметист Кристал Кула Заздравяване Кристален Жезъл за Духовно Използване на Шестоъгълен Точка Рейки Чакра Скъпоценен Камък Домашен Офис Д?

Justinstones Голям Африкански Аметист Кристал Кула Заздравяване Кристален Жезъл за Духовно Използване на Шестоъгълен Точка Рейки

BGN 5.20

Брой продукти
На склад

Размер на камък : приблизително 70-90 mm (2,8-3,5 инча) по дължина, около 26-28 мм (1-1, 1 инча) ШиринаСредно тегло : 59-67 гр.Тъй като това е ръчна работа, те могат да бъдат малко по-малки или по-големи по размер. Забележка : Тъй като всеки камък е уникален природен творение, моля, очаквайте леки промени в цвета, текстурата и в него могат да бъдат отчупени или драскотини, както и при нас, хората, всички кристали са несъвършени в своята съвършена природа.Чакрите - това са енергийни центрове, разположени по средната линия на тялото.Всяка от 7 чакри представлява физическо, емоционално или умствено състояние, което помага за обогатяване на някого, духа и самочувствието Камъни чакра се използват за ежедневна балансиране на чакрите и засилване на тяхното изцеление.Рязане на естествен камък от 6 лица на висококачествени кристални призматическая пръчка.Подходящ за офис, събиране, подаръци, украса на дома, бижута, лечение и т. е Подходящ за лечение, медитация, балансиране на чакрите, повишаване на енергията, заряжения енергия, защита на фън шуй, манифестации, преспапиета, декориране на дома, чар и т. идеален за използване колектори кристали и ентусиасти, вибрационными лечители, терапевти, рейки и други с енергетици.Страхотна идея за подарък за тези, които тепърва започват да експериментират с лечебни кристали. Забележка : Тъй като всеки камък е уникален природен творение, моля, очаквайте леки промени в цвета, текстурата и на него могат да бъдат отчупени или драскотини, както и при нас, хората, всички кристали са несъвършени в своята съвършена природа.

Други функции

Най-добри сделки