.

.

50шт Сменяеми Тръба за Клизма е за Еднократна употреба Тръба Ректално Лекарствени Тръба за Деца, Детски Аксесоари за Клизма (Бял)

50шт Сменяеми Тръба за Клизма е за Еднократна употреба Тръба Ректално Лекарствени Тръба за Деца, Детски Аксесоари за Клизма (Бял)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

силиконМедицински Анални Тръба : Стена сондиране на пръчката urethra for men е гладка, безцветен и прозрачен.Еднократна дюза за аналната тръба : Количество е достатъчно голямо, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Вагинален апликатор : Нашите лекарствени бустери са изработени от висококачествени материали и се отличават с надеждно качество.На върха на тръбата за клизма : Създаден като едно време, катетър за бустерного въвеждането на лекарства, стерилен и е безопасна за употреба.Тръба за почистване на клизми : Идеален за лична и за професионална употреба.Пратката включва 50 x анален тръби Характеристики Материал : силикон. - Тези тръби за анален инжекции са здрави и практични за продължителна употреба. - Размер : около 14,00 X1,50 X1,50 см/ 5,50 X0,59 X0,59 инча. - На стената на тръбата гладка, безцветен и прозрачен. - Те се използват за клинично анален напояване, клизми и т. - Те са устойчиви и не дразни човешкото тяло. - Изящна изработка, предлагайки им популярността и полезността.Информация за продукта Са изработени от висококачествен силиконов материал, безопасни и трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Можете да ги използвате за почистване, както и за въвеждане на лекарства в ануса или интимни части на тялото.Тези еластични и безопасни алкохол от тюбиков не нанася никаква вреда на организма.Здрав и практичен, подходящ за ежедневни битови и медицински консумативи.

Други функции

Най-добри сделки