.

.

BZGKNUL Преносим Детски Писоар, Wc, Бутилка за приучения да Гърне, чаша, Водоустойчив, За малки Момчета И Момичета, Автомобил, Самолет, влак, Пътуване, капацитет 500 мл (роз?

BZGKNUL Преносим Детски Писоар, Wc, Бутилка за приучения да Гърне, чаша, Водоустойчив, За малки Момчета И Момичета, Автомобил, Самолет,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

?【Конструкция уплътнение】 : горловина саксията затворен силиконов пръстен, за да се изключи теч или неприятна миризма, дори в горещото лятоВодоустойчивост водоустойчив капак предпазват от изтичане на течност, осигуряват чистота и хигиена. ?【Ергономичен дизайн класификация на пола 】 : с различни мочевыводящими пътища за момчета и момичета, той е по-гуманизирован и отговаря на различни нужди. ?【Портативен и удобен】 : писоар лек и преносим.Това е незаменим състав, което позволява да се избегне неудобството от това, че не можете да намерите тоалетна за своите малки момичета и момчета. ?【За многократна употреба и моющийся】 : Този портативен авто писоар могат да се перат и използват отново.Почистване на писоар много лесно, просто се излива на урина и да го почистите.Може да се използва в продължение на дълго време. ?【Прилагането на 】 : Можете да го носите в кола, самолет или влак, че е идеална за пътуване, къмпинг, градина, плажа или други дейности на открито. ?【Конструкция уплътнение】 : горловина саксията затворен силиконов пръстен, за да се изключи теч или неприятна миризма, дори в горещото лято.Водоустойчивост водоустойчив капак предпазват от изтичане на течност, осигуряват чистота и хигиена. ?【Ергономичен дизайн класификация на пола 】 : с различни мочевыводящими пътища за момчета и момичета, той е по-гуманизирован и отговаря на различни нужди. ?【Портативен и удобен】 : писоар лек и преносим.Това е незаменим състав, което позволява да се избегне неудобството от това, че не можете да намерите тоалетна за своите малки момичета и момчета. ?【За многократна употреба и моющийся】 : Този портативен авто писоар могат да се перат и използват отново.Почистване на писоар много лесно, просто се излива на урина и да го почистите.Може да се използва в продължение на дълго време. ?【Прилагането на 】 : Можете да го носите в кола, самолет или влак, че е идеална за пътуване, къмпинг, градина, плажа или други дейности на открито.Спецификациятип : Преносим писсуарколичество : 1 штМатериал : ABS, РРМолд : За малки момчета/За най-Малките девочекразмер за малки момчета : 22*12*8 см/8.14 "Размерът на малко момиче : 22*13*8 см/8.14 "нето Тегло : 102 г / 3,6 грама 122 г / 4,3 унции Опаковка : 1 * Преносим писоар Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

Други функции

Най-добри сделки