.

.

Безжичен предавател и приемник, HDMI-поддръжка на множество RX (1x8), AIMIBO 5.8 G Безжичен HDMI KVM разклонител (656 метра/200 м) с изход HDMI и IR горивото за стрийминг на видео на HDTV/пр?

Безжичен предавател и приемник, HDMI-поддръжка на множество RX (1x8), AIMIBO 5.8 G Безжичен HDMI KVM разклонител (656 метра/200

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

⭐【Щепсела и да играе】 безжичен предавател и приемник AIMIBO hdmi свързани преди продажбата, те автоматично да се обединят след включванеНе е необходим софтуер или Wi-Fi.【Забележка】 Лесна инсталация при свързване и избор на същия режим на същия канал. ⭐【Многоэкранное огледало】 Този безжичен комплект hdmi поддържа многоэкранное огледало, което ви позволява да споделяте съдържанието с множество потребители. (Допълнителен RX продава в магазина). ⭐【Localhost HDMI изход】Този предавател HDMI, оборудван с интерфейс HDMI OUT, позволява лесно да свържете устройството към телевизор с висока разделителна способност или прожектор и разглеждане на съдържание на голям екран. ?【Предаване на сигнала 5.8 G】 предаване на Разстояние на тази безжична hdmi е до 656 метра / 200 м благодарение на конструкцията на антената 5 G с ниско закъснение от 0,2 секунди.【Забележка】 При използване през стената на разстояние предаване, ще бъде намалена до 165 фута / 50 метра. ?【IR-дистанционно управление с един предавател може да се свърже едновременно с 8 приемници за многоэкранного огледало.Подкрепа за 4 комплекта на едно място - Позволява ви да използвате 4 комплекта безжични комплекти HDMI AIMIBO R4 на едно място, без да пречат един на друг. Различни функционални опции - Снабден с функции KVM, HDMI loop out и infrared extend в комбинация с два режима на работа (SP /SW) за предоставяне на разнообразни решения, които правят живота ви по-удобен. Прехвърляне 5,8 G - Комплекти безжичен HDMI AIMIBO R4 използват за предаване на сигнала 5,8 G, което осигурява сверхбыстрое време за реакция - по-малко от 1 секунда.Това осигурява плавно, синхронизирано графика и по-реалистичен преглед.Широко използван-този безжичен удължител за HDMI позволява предаване на аудио/ видео на лаптоп/игри / играч на монитор / проектор за домашно кино/ игра на центъра/ телевизионни канали / колекции/ мултимедийни предавания на живо/ мултимедийно обучение/ конферентни зали.Поддръжка на дугового видео. (Забележка : глас се извършва не ще. Всеки път, когато трябва да се добави втори / трети RX, трябва да сдвоите изходния TX с новия RX и може да се използва в нормален режим на работа след успешно свързване. (Същото се отнася и за добавяне на нови TXs).Задайте tx и rx в един и същи режим и включете ги.Включете hdmi изход RX към hdmi входа TX;.Показател "sta" на RX първо мига, когато той чете HDMI сигнал, след като той спира да мига, това означава, че показания RX завършен, в този момент TX влиза в режим на сдвояване, led "link" ще започне да мига, което показва, че свързването е завършено, и в този момент устройството може да се ползва.

Други функции

Най-добри сделки