.

.

Грецкая ОРЕХ 350 W 25 см LCD Електрически Керамика Кръгове Формоване Машина с Подвижна Басейн Керамични Работа Глинена Занаят Художествена Школа

Грецкая ОРЕХ 350 W 25 см LCD Електрически Керамика Кръгове Формоване Машина с Подвижна Басейн Керамични Работа Глинена

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

1 Повърхност с прахово покритие, гладка текстура и комфортно усещане в ръката. Лесен за работа, позволява пръскането на глина и има стабилни резултати. Колелото се върти плавно, шум нисък, а посоката на въртене може да се сменят по посока на часовниковата стрелка или срещу нея. Може да се използва като учебно оборудване, подходящо за деца, едно глинен бара, училище, художествената стая. Малък и компактен, не заема твърде много място, удобно за съхранение. Повърхност с прахово покритие, гладка текстура и приятни усещания в ръцете. Лесен за работа, позволява пръскането на глина и има стабилни резултати. Колелото се върти плавно, шум нисък, а посоката на въртене може да се сменят по посока на часовниковата стрелка или срещу нея. Може да се използва като учебно оборудване, подходящо за деца, едно глинен бара, училище, художествената стая. Малък и компактен, не заема твърде много място, удобно за съхранение. Еднофазно трехпроводное връзка с устройството за защита от изтичане на информация, безопасна и надеждна работа.Спецификация : Тип на продукта : Керамична машина Материал : Метал + алуминиева сплав, Размер керамични въртящия се плот : прибл. 25 см/9,8 Възможна мощност : 350 W Скорост : 0-300 об/миннаправление на въртене : пряк и обратен вращениепакетный списък : 1 х Ръководство за потребителя 1 х керамична преса 11 бр. инструментыпримечания : поради ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 1-3 мм благодарим ви за разбирането!Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, моля, разберете.

Други функции

Item Type:
Ceramic Machine
Material:
Metal + Aluminum Alloy
Ceramic Turntable Size:
Approx. 25cm / 9.8in
Optional Power:
350W
Speed:
0-300r / min
Direction of Rotation:
Forward and reverse rotation
Package List:
1 x User Manual :
1 x Ceramic Machine :
11pcs tools:
notes:
Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3mm, thank you for your understanding!:
Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product, please understand. :
Най-добри сделки