.

.

Препятствия Slsy Ninja за децата, на 40-подножието Подвесная Обезьянья Греда на Слэклайне със Стълби за Катерене, Детско Тренировъчно Оборудване за воини с Капацитет 440 ?

Препятствия Slsy Ninja за децата, на 40-подножието Подвесная Обезьянья Греда на Слэклайне със Стълби за Катерене, Детско Тренировъчно

BGN 14.20

Брой продукти
На склад

【ЗАБАВНА ТРЕНИРОВКА НИНДЖА】 : Катерене по веревочной стълбите ще изведе детето си навън активниИзползвайте го, за да получите достъп до тяхната къща на дърво.Направете това част от ленти препятствия в задния двор.Възможностите са безкрайни. 【ПЪЛЕН ФИТНЕС зала НИНДЖА】 : 40-крак слэклайн с 8 висящи ленти препятствия.В комплекта е включена 1 веревочная стълбище, 2 бара, за маймуни, 3 на въже с обезьяньим възел, 2 гимнастика пръстени, 2 тампона за дърветата, 1 чанта за носене, 1 каишка line.it е предназначена за възрастни и юноши и тежи не повече от 440 паунда. 【ЛЕСНА НАСТРОЙКА】 : Преносим ход slackline и храповую система може бързо да коригира практически навсякъде.Всичко, което ви трябва, е два дърво, стълб или на опори, разположени на разстояние 20-35 фута един от друг.Този курс на обучение нинджа с препятствия идва с удобна чанта за носене за лесно пренасяне. 【Характеристиките за БЕЗОПАСНОСТ на】 : Тестван на тегло до 440 паунда, определени за преминаване на ленти препятствия Ninja ще достави огромно удоволствие на деца и възрастни, тъй като може да издържа тегло до 440 паунда.Изисква родителски надзор.Гимнастически халка с гумено покритие и храповик индустриална здравина осигуряват максимална сигурност. 【Гаранция за удовлетвореност】 : 100% беспроблемная гаранция, е 30-дневен за връщане и гаранция за връщане на парите за Slsy ninja препятствия, ние ви предлагаме първокласно качество и най-доброто обслужване, независимо от това, коя е причината предизвиква недоволство, ние ще замени набор от ninja или ще ви възстановим всичко до стотинка!. 【ЗАБАВНА ТРЕНИРОВКА НИНДЖА】 : Катерене по веревочной стълбите ще изведе детето си навън активни.Използвайте го, за да получите достъп до тяхната къща на дърво.Направете това част от ленти препятствия в задния двор.Възможностите са безкрайни. 【ПЪЛЕН ФИТНЕС зала НИНДЖА】 : 40-крак слэклайн с 8 висящи ленти препятствия.В комплекта е включена 1 веревочная стълбище, 2 бара, за маймуни, 3 на въже с обезьяньим възел, 2 гимнастика пръстени, 2 тампона за дърветата, 1 чанта за носене, 1 каишка line.it е предназначена за възрастни и юноши и тежи не повече от 440 паунда. 【ЛЕСНА НАСТРОЙКА】 : Преносим ход slackline и храповую система може бързо да коригира практически навсякъде.Всичко, което ви трябва, е два дърво, стълб или на опори, разположени на разстояние 20-35 фута един от друг.

Други функции

Най-добри сделки