.

.

Книга За декор NUOBESTY Книга за Декор Книгата за декор 180 бр Кламери за подвързване Скоби за Проектант на кламери Цветни Скрепка Полагане на Метални Щипки за Хартия Че?

Книга За декор NUOBESTY Книга за Декор Книгата за декор 180 бр Кламери за подвързване Скоби за Проектант на кламери Цветни Скрепка Полагане

BGN 10.83

Брой продукти
На склад

Големи щипки за хартия - Благодарение на достатъчно количество железни скоби за тестовия файл от тези продукти са предназначени за изпълнение на различни ваши нуждиКанцеларски щипки за папки - лесно сжимайте и отваряйте, отпускайте и сжимайте по желание.Скоби за училище папки - достатъчно количество по ваш избор, и тези скоби сигурно закрепят вашите банкноти или хартия.Декоративни щипки за папки - удобно да ги закачите на стената, на вратата или класна дъска.Метална скрепка за хартия - Изработени от висококачествен чугун, а тези железни скоби, трайни и устойчиви на корозия.Пратката включва 180 x скоби Характеристики - Цвят : черен - Материал : желязо - Размер : 5,10 X3,20 X2,00 см/2,00 X1,26 X0,79 инча-С достатъчно скоби за тестови файлове, тези продукти са предназначени за задоволяване на различни нужди. - Произведени от висококачествен чугун, и тези железни скоби са трайни и устойчиви на ръжда. - Той има дизайн в простата цветова схема, щедър и свеж, като по този начин може да се използва като клипове за сортиране на документи. - Добра работа и приятен материал, подходящ за учители, студенти и други хора, на които това е необходимо. - Отлично подходящ за офис, училище или домашна употреба.Маркер за четене, бележка книги, маркери за календар, албуми за изрязване, хартия за писма, декоративни щипки за бележки.Информация за стоки, Тези елементи представляват няколко на скоби, изработени от желязната материали, които са трайни и сигурни.Идеален е за фиксиране на снимки, пощенски картички, ежедневника, бележки, фактури и т. лесно Можете да намерите това, което ви трябва.Вашият офис и дом ще бъдат спретнати и чисти.Много количества по ваш избор.

Други функции

Най-добри сделки