.

.

Подложка за батут Giantex 8 метра на 10 метра височина 12 метра 14 Метра на 15 Метра от 16 Фута, Предпазна подложка За Защита на Пружини От Ръба на пропастта, Разменени Предпа?

Подложка за батут Giantex 8 метра на 10 метра височина 12 метра 14 Метра на 15 Метра от 16 Фута, Предпазна подложка За Защита на Пружини

BGN 48.66

Брой продукти
На склад

[Трайни материали] : В сравнение с някои предишна подплънки за с търговска цел на trampolines по-ниско качество, в които се използват материали с единични шевове и ниска плътност, нашите подложки за изящно изработени от добре подбрани PVC и PE, които се характеризират с по-висока якост, устойчиви на счупвания и устойчив на атмосферни влияния за по-дълга употреба [Различни размери по ваш избор] : Има 8-подножието, 10-подножието, 12-подножието, 14-подножието, 15-подножието и 16-подножието подложките за скокове, които можете да избирате в зависимост от вашите нужди и предпочитания.Дебелината на уплътнението по цялата рамка е 15 мм. Упражнения на батут, винаги се възприемат като кардиотренажер с висока ефективност и по-голямо удоволствие, който е подходящ не само за възрастни, за намаляване на телесните мазнини и поддържане на физическа форма, но и за децата, да чудесно да се забавлявате. [Лесни за носене и съхранение] : Благодарение на складному и цельному дизайн предпазна подложка за батут може да се разлагат само за няколко секунди и е също така лесно да се съхранява в ъгъла, ви спестява много време и енергия.Освен това, ultralight тегло позволява без усилие да се пренасят мат където и да отидете. [ Лесен за инсталиране и подмяна] : Настройка е доста проста и не изисква никакви инструменти.Всичко, което трябва да направите, е да ги приведе в съответствие на вашия трамплин и надеждно фиксиране извор на напрежение еластични ремъци.След това вие и вашите деца можете да се върнете към батуту и отново се насладите на скокове. [Лекота на работа и почистване] : Няма нужда да се събират легло за скокове, така че можете да се насладите на великолепни скокове, докато тя имате.Водоустойчив мат и защитен от ръжда метална рамка лесно да се почистват с влажна кърпа, за да се поддържа опрятного на външния вид. [Трайни материали] : В сравнение с някои предишна подплънки за с търговска цел на trampolines по-ниско качество, в които се използват материали с единични шевове и ниска плътност, нашите подложки за изящно изработени от добре подбрани PVC и PE, които се характеризират с по-висока якост, устойчиви на счупвания и устойчив на атмосферни влияния за по-дълга употреба. [Различни размери по ваш избор] : Има 8-подножието, 10-подножието, 12-подножието, 14-подножието, 15-подножието и 16-подножието подложките за скокове, които можете да избирате в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Други функции

Най-добри сделки