.

.

NUOBESTY 2 Комплекта Офис на клон, Стареющая главна Лента, Настолен Инструмент За рязане с помощта на нож, богат на функции за Предварително нарязване на, Практически, з?

NUOBESTY 2 Комплекта Офис на клон, Стареющая главна Лента, Настолен Инструмент За рязане с помощта на нож, богат на функции

BGN 19.36

Брой продукти
На склад

Инструмент за РЯЗАНЕ на ЛЕНТА - Елегантен и отлично качество на изработката, добър материал и изработкаТенис на притежателя - Въпреки простотата на дизайна, този изискан нож за лентата е много практичен за употреба. полу-автоматичен държач за лента - подходящи за училища, офиси, търговски центрове, домове и на други места.ПРЕНОСИМ ДИСПЕНСЕР ЗА ЛЕНТАТА е Изработена от пластмаса и може да служи дълго време.ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИСПЕНСЕР ЗА ЛЕНТАТА ??Опаковка : комплектът включва : 1 х диспенсер за ленти, 1 х инструкции за експлоатация.Това е удобен нож за лентата, който може да даде на своите приятели.Инструмент за РЯЗАНЕ на ЛЕНТА - Елегантен и отлично качество на изработката, добър материал и изработка.Тенис на притежателя - Въпреки простотата на дизайна, този изискан нож за лентата е много практичен за употреба. полу-автоматичен държач за лента - подходящи за училища, офиси, търговски центрове, домове и на други места.ПРЕНОСИМ ДИСПЕНСЕР ЗА ЛЕНТАТА е Изработена от пластмаса и може да служи дълго време.ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИСПЕНСЕР ЗА ЛЕНТАТА ??Опаковка : комплектът включва : 1 х диспенсер за ленти, 1 х инструкции за експлоатация.Това е удобен нож за лентата, който може да даде на своите приятели.Пратката включва 2 x диспенсер за лента 2 x Инструкция Функции-Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на битови диспенсера за лентата. -Доведете живот и прост стил на вашия работен плот!Стилен и очарователен дизайн, модерни офис консумативи, държач за чиновническия лента.72 X4 ръчно диспенсер за лентата. -Използва прецизионное производство за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност настолен притежателя на лента. -Материали : ABS, неръждаема стомана мултифункционален диспенсер за колан-Цвят : лилаво практичен държач за лента -Широко приложение, продуктът е подходящ за употреба в офиса, в училище, у дома, работилница и т. полу-автоматичен диспенсер за лентата. -Подарък за работниците и служителите, приятелите си, себе си или някой особен човек, малко забавление и фантазия, за дома или офиса с този настолен държач за лента с диспенсером.Информация за стоки, Мултифункционален диспенсер за лентата Той ще ви помогне бързо се нарязва на лентата и е много практичен нож за лентата. ръчно диспенсер за лента Търсите нож за лентата, която ще бъде едновременно красиво и практично?Тогава вие не трябва да пропуснете нашия продукт, изящна изработка, добър материал, изискан дизайн, едновременно красив и практичен.

Други функции

Най-добри сделки