.

.

QIROLI 90 Градуса Позиционирующие Квадрати Комплект от 6, Правоъгълни Скоби за Дървообработване От Алуминиева Сплав, Ъглов Битумен Квадратен Инструмент за Рамки за Ку?

QIROLI 90 Градуса Позиционирующие Квадрати Комплект от 6, Правоъгълни Скоби за Дървообработване От Алуминиева Сплав, Ъглов Битумен

BGN 20.52

Брой продукти
На склад

★ Уникален дизайн : квадратна скоба от алуминиева сплавТой е изработен от масивна алуминиева блок, че е здрава и може да се използва в продължение на много години. Обработка на повърхността - анодизиран червена повърхност. ★ Лекота се справя : лесни за употреба квадрат със скосени ръбове не боли крехки на режещи инструменти.Просто поставете квадрат в ъгъла две предмети от инвентара, които трябва да се изгладят, и я закрепете набор от щипки.Този набор от квадратчета и щипки може да направи работата ви по-удобна. ★ Широко приложение : Този 16-см дърводелец професионално се използва за монтаж и занаяти.Той може да стреля кутии, чекмеджета, шкафове, рамки, мебели шкафове и т. Той е много подходящ за настаняване под шкафове.Спазвайте перфектен квадрат при монтажа на дограма, шкафове или всякакви кутии!. ★ Професионални инструменти за дървообработване : предназначени за закрепване към повечето видове кутии за улесняване на изравняване в процеса на лепене.Може да се използва със скоби за проверка и позициониране на фуги дървени панели, както и за лепене или заваряване под прав ъгъл.Много полезен инструмент за опростяване на вашия проект също е отличен дърводелец. ★ Най-добрият избор на размер : 6.3 инча с квадратна стена под прав ъгъл от 90 градуса (не е твърде лек или твърде тежък при употреба)- най-добрият размер за вашите малки или големи работи, също е отличен дърводелец.Описание : ★ е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, може да се използва в продължение на много години.Анодизиран червена повърхност, здрав, устойчив на корозия и не ръждясва.★ Има различни монтажни отвори, за да направи работата ви по-удобна.Нашите ъглови затягаща устройства, необходими за осигуряване на балансирано съотношение на резултатите от проекта.★Наклон, с които лесно да се справят и който не нарани крехката получават най-модерните, просто поставете квадрат на ъгъл на две парчета, а след това го закрепете набор от щипки.★Проектиран за закрепване върху кутиите, фоторамках, под шкафовете, заваряване под ъгъл 90 градуса и външни ъгли.Спецификация: Материал : алуминий сплавразмер : 16 * 16 см / 6,3 * 6,3 инча Цвят : червен Тегло : 880 гр Съдържание на опаковката : квадрат 2 * 16 см, 4 * скоби.

Други функции

Най-добри сделки