.

.

Otdorpatio 2 Опаковки Разпределителните кутия IP65 Водоустойчив корпус от ABS пластмаса за електрически проекта Разпределителни кутии Захранване, Проектантски кутия с 8 Б?

Otdorpatio 2 Опаковки Разпределителните кутия IP65 Водоустойчив корпус от ABS пластмаса за електрически проекта Разпределителни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Размер】 - Външен размер на проекта на кутията : 3,27 "x 3,19"x 2,2" (83 x 81 x 56 мм); Вътрешен размер на проекта на кутията : 2,99 "x 2,87" x 1,89" (76 x 73 x 48 мм) 【Клас водоустойчива IP65】 - Водоустойчив вътрешен размер на проекта на кутията : 2,99 "x 2,87" x 1,89" (76x73x48 мм). 【Клас водоустойчива IP65】-Водоустойчив и атмосферостойкий дизайн, ефективно блокира пръскане на вода, дъжд, прах, сняг, масла и т., идеален за електронни проекти на корпуса на Arduino, блокове за захранване, блок за управление на температурата и т. 【Отлична здравина】-Произведен от висококачествен материал ABS, която осигурява по-висока устойчивост на удар и електрическата изолация, устойчивостта на влага, слънцезащитен крем, антикоррозийную защита, е трайна в продължение на много години употреба. може надеждно да защитите вашето обзавеждане в тежки условия. 【Лесно за САМ】- Тази солидна разходопокривния кутия може лесно да пробия и му придават форма, без образуване на пукнатини, така че тя също е подходящ за вашите различни проекти направи си САМ". 【Съдържанието на опаковката】 - 2x черна разпределителните кутия, 8 x винтове от неръждаема стомана, 2x оборудване запечатване на уплътнението, 8 x кабел приемник M16.Изработен е от ABS-пластмаса и се предлага с 4 винтове от неръждаема стомана за затваряне на кутията.Уплътнението е гумена прави цялата разходопокривния кутия водоустойчив, пылезащитной и устойчива на корозия.Здрав пластмасов корпус за по-добро запечатване, защита от влага и прах.Вътре има отвор за свързване на объединительной заплата, за да е по-удобно инсталиране на платката, DIN-шина или панел.Вътрешна монтажни отвори, подходящи за метрични саморезов M4. Тази здрава кутия може лесно да пробия и му придават желаната форма, без образуване на пукнатини, така че тя също е подходяща за различни проекти "Направи си сам".

Други функции

Най-добри сделки