.

.

DOITOOL Tools Инструмент 6 бр. Домакински Двустранен Мат Пластмасови Перални Дъски За почистване на Текстурата на Малък Сутиен с ивици Сиво Ръчно пране Преносими Табла з?

DOITOOL Tools Инструмент 6 бр. Домакински Двустранен Мат Пластмасови Перални Дъски За почистване на Текстурата на Малък Сутиен

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

PEЦокъл : е Направена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.Малък цокъл : Можете да колкото се може по-скоро отмие петната в мивката и банята.Спестете си време, без да се чака приключването на работа на пералната машина.лесното и удобно използване, още повече спестява усилия.Ярък цветен дизайн, прави живота по-забавен i. Това може да се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и близки.Сгъваема цокъл : Райета фрикционная повърхност увеличава триене в процеса на изпиране.Цокъл за бельо : Прекрасно качество на изработка осигурява дълъг живот и добър ефект за почистване. Малък цокъл : изящна изработка гарантира дълъг живот и добър ефект за почистване.Списък на пакетите 6 x перални дъски Характеристики - Материал : пластмаса - Подходящ за почистване на вашите дрехи, като сутиен, гащи, чорапи и друго бельо. - Размер : около 18,50 X9,50 X2,00 см / 7,27 X3,73 X0,79 см - Цвят : сив - Тази цокъл изработени от здрав и практично за използване на материала. - Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност. Дизайн на структурата на лента, осигуряваща ви забележителен ефект пране на дрехи. - Той е с компактен размер, което го прави удобен за съхранение и пренасяне, когато той не се използва.Описание на продукта цокъл Това е добър избор за пране на дома, който може да ви помогне да се намали по-голяма тежест.Малък цокъл Тя е лека, удобна за употреба и с нея лесно се повреждат.цокъл за бельо Тази цокъл изработени от здрав и практически материал.

Други функции

Най-добри сделки