.

.

Силиконови Изсмукване на салфетки WeeSprout за бебета, малки деца и за по-малките деца, Трайни Хранителни силикон с нескользящим всасыванием, могат да се мият в съдомия?

Силиконови Изсмукване на салфетки WeeSprout за бебета, малки деца и за по-малките деца, Трайни Хранителни силикон с нескользящим

BGN 12.66

Брой продукти
На склад

✅ КОМПЛЕКТ от ДВЕ СИЛИКОНОВИ смучат салфетки - Този комплект от две гъвкави силиконови салфетки намалява времето на приема на храна у дома и в движение и изглежда страхотно на всяка масаОсвен това, те могат лесно да поставите в чантата за пелени, когато ядете извън дома!. ✅ БЕЗОПАСНИ За ДЕЦАТА И нетоксичен СИЛИКОН салфетки - Тези здрави силиконови кърпички не съдържат бисфенол А, PVC, фталата, олово и пълнители.Освен това, дебел силикон дизайн означава, че тези кърпички не загибаются по краищата. ✅ НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ търтей И издигнати КРАЙ - Четири нещастници сигурно държат салфетка вашето дете на масата, а издигнати ръбове задържат трохите и пролитые течности по време на хранене на вашето бебе. ✅ ИДЕАЛЕН РАЗМЕР за БЕБЕТА, малки ДЕЦА И ГОЛЕМИ ДЕЦА - тези кърпички са произведени в два варианта, детски размер, разработени с оглед на малък ръст на вашето дете и се предоставят достатъчно място за съдовете.Ние ви препоръчваме по-малък размер за деца, които използват столчета за хранене, и по-голям размер е за деца, които са преминали на бустери и големи детски столове!. ✅ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Поставете салфетката в миялна машина или ги избършете за бързо почистване.Салфетки Wee Sprout на 100% водоустойчив, те могат да се мият в миялна машина и да се вари за по-дълбоко почистване!.

Други функции

Най-добри сделки