.

.

Стилус Uogic за iPad с магнитен безжична зареждане, функция за наклон и отвеждане на дланта, е съвместим с iPad Pro 11-инчови 1-ви /2-ри /3-ти и 12,9-инчови 3-ти / 4-ти /5-ти, iPad Air 4-ти / 5-?

Стилус Uogic за iPad с магнитен безжична зареждане, функция за наклон и отвеждане на дланта, е съвместим с iPad Pro 11-инчови

BGN 13.33

Брой продукти
На склад

【Съвместими модели i Pad】Стилус поддържа само следните модели : i Pad Air (4-та / 5-то поколение), i Pad Mini 6-то поколение, i Pad Pro 11" (1-ва /2-ри/3-ти), i Pad Pro 12,9" (3-ти / 4-та/5-та)Други модели на i Pad не са магнит за зареждане, така че към него не отговарят на нашия стилус.Моля, потвърдете модела на вашето устройство, преди пускането на поръчката, за да сте сигурни, че можете да го използвате в нормален режим. 【Магнитна безжична зареждане】 За зареждане просто свържете i Pad молив до страничната лента на вашия съвместим с i Pad, с помощта на магнитно далеч смучене.Можете да зареждате вашия стилус по всяко време и на всяко място, без да се притеснявате за това, че не носите със себе си или загубите кабел. 40 минути зареждане може да бъде достатъчно за 10 часа непрекъснато използване. 【Показване на мощност в режим на реално време】 След като стилус магнитно прикрепен към i Pad и е свързан към Bluetooth, по всяко време можете да проверите нивото на зареждане на батерията на вашия работен плот i Pad.Повече няма паника поради разряд на батерията.Сега можете да зареждате стилус само при точното сингъл на батерията.Снизьте честотата на зареждане, за да удължи живота на батерията. 【Функция за наклон и деформация на дланта】Uogic Молив за i Pad, оборудван с функция за отклонение дланта на ръката си и се накланя на фигурата, можете да естествено да държи ръката си върху екрана по време на писане, и i Pad няма да влезе няма бележки.Функция за наклон позволява на артистите растушевывать точно като истински молив, когато писалката е наклонен под ъгъл. 【Идеален безупречно тяло дръжки】 се Зарежда с помощта на магнитна безжичното зареждане на корпуса не е открито зарядно пристанището. идеален безупречно тяло писалки, предназначени за перфекционисти.Конструкция магнитна безжична зареждане, предпазва вътрешните части на вашата писалка, за разлика от други проекти, които се натрупват мръсотия и микроби и податливи на счупване.Дефиниране на модела на вашия i Pad и намерете я на лист.Начин 1 : Намерете номера на модела (AXXXX), като на задния панел на вашия i Pad.Начин 2 : Директно отидете в Настройки> Натиснете в Общи>, Натиснете върху За програмата> Името на модела.

Други функции

Най-добри сделки