.

.

Datacolor Spyder Tripod Pro – Универсално и гъвкаво монтиране на камера и смартфон с универсално дистанционно управление за максимално удобно заснемане на изображения и виде?

Datacolor Spyder Tripod Pro – Универсално и гъвкаво монтиране на камера и смартфон с универсално дистанционно управление за максимално удобно

BGN 8.12

Брой продукти
На склад

????????? ?????-???? : Статив Spyder Pro с дистанционно управление на Bluetooth и монтиране Go Pro предоставя безкрайни възможности за правене на перфектни снимки и видео ???????? ?????? : Вече няма нужда да търси идеалната повърхност за поставяне на фотоапарат или телефон - гъвкав дизайн на тази техника ви позволява да го инсталирате под всякакъв ъгъл. ????? ??? ??????????? : Статив Spyder Tripod Pro е идеален за автоматичен клин, нощни снимки, снимане при слаба светлина и пейзажната на снимане - от видеоблогинга до пейзажната стрелба. ??????? ??????? ???????? : Използвайте статив с калибратором Spyder X, за точно измерване на осветеност на околната среда и професионално наблюдение. ?????-??????? ????? : Статив Spyder Pro е идеален за употреба с Spyder Cube, Spyder Lens Cal и Spyder Checkr като стабилизатор и поставка за оптимална настройка. ????????? ?????-???? : Статив Spyder Pro с дистанционно управление на Bluetooth и монтиране Go Pro предоставя безкрайни възможности за правене на перфектни снимки и видео. ???????? ?????? : Вече няма нужда да търси идеалната повърхност за поставяне на фотоапарат или телефон - гъвкав дизайн на тази техника ви позволява да го инсталирате под всякакъв ъгъл. ????? ??? ??????????? : Статив Spyder Tripod Pro е идеален за автоматичен клин, нощни снимки, снимане при слаба светлина и пейзажната на снимане - от видеоблогинга до пейзажната стрелба. ??????? ??????? ???????? : Използвайте статив с калибратором Spyder X, за точно измерване на осветеност на околната среда и професионално наблюдение. ?????-??????? ????? : Статив Spyder Pro е идеален за употреба с Spyder Cube, Spyder Lens Cal и Spyder Checkr като стабилизатор и поставка за оптимални настройки.Статив Spyder Pro е универсален инструмент за всички ваши нужди в фотографиране и видеоклиповете.Той идва с затваряне на Go Pro и държач за смартфон за всички ваши нужди в обработка на изображения от снимки, до видео и много други.Функция за универсално дистанционно за управление на Bluetooth позволява пълноценно използване на функция за улавяне на изображението в режим "свободни ръце" и е идеална за запис на видео, като видеоблогинг.Гъвкави крака статив позволяват инсталирането на камера под оптимални ъгли и на височина, не само на плоски повърхности, така че можете да не бързайте да създават композицията на изображението и лесно коригиране на снимки.

Други функции

Най-добри сделки