.

.

Комплект за производство на силиконови форми от смола LET ' S 30A, 70,5 мл, Силиконов каучук Гъвкава и здрава, комплект за изработване от течен силикон, идеален за силикон?

Комплект за производство на силиконови форми от смола LET ' S 30A, 70,5 мл, Силиконов каучук Гъвкава и здрава, комплект за

BGN 38.99

Брой продукти
На склад

【, Определени за извършване на форми "всичко В едно" на 70,5 грама】 : Набор за производство на силиконови форми LETS RESIN идва с 2 бутилки течен силиконов каучук, всяка бутилка съдържа 1 кг / 2,2 кг, както и 6 бр пластмасови заграждения за форми с различни размери; 4 бр. пластмасови чашки за смесване на 8 унции; 4 бр. дървени пръчки за смесване; 2 чифта за еднократна употреба, защитни ръкавици; идеален набор от силиконови форми за начинаещи, който може да опитате, отговарящи на вашите различни нужди. 【ГЪВКАВОСТ силиконови форми, преработени формовочным силикон LET ' S RESIN 30 A, имат по-висока якост на опън, съотношението на компонентите на сместа е 1 : 1 по тегло.Просто смесете равни части А и В, след това перемешивайте силиконовата смес в продължение на 3 минути; време на приготвяне - в продължение на 30 минути, а времето за втвърдяване - 3-6 часа при стайна температура.Окончателно време за втвърдяване зависи от размера и дебелината на вашата форма и температурата на втвърдяване; термичните втвърдяване и намалява времето за лечение. 【САМОГАЗИРУЮЩИЙСЯ и без МЕХУРЧЕТА】 : Много нисък вискозитет, за лесно смесване и заливане.Няма вакуум машини не се изисква!Мехурчета течен силикон за производство на форми автоматично ще изчезнат в рамките на 2 часа при стайна температура, благодарение на ниския си вискозитет.Мехурчета, обикновено се образуват при високи температури.За да се намали броят на микропузырьков, можете да се пломбира и да се съхранява приготвена от силиконовата смес в хладилника за 1 час по време на втвърдяване, след това продължете с втвърдяване при стайна температура. 【Широк спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ 】 : LET ' S RESIN високоефективна форма за извършване на силиконовата гума е идеална за художествени приложения, производство на форми за многократна леене почти всеки обект, който искате!След това можете да използвате тези форми за отливане на diy от материали като епоксидна смола, бетон, восък, сапун и много други!Редовните проекти включват домашно приготвени зарове, бижута, влакчета, подпори за cosplay, бижута, свещи, сапун на поръчка и много други! както и осъществяване на форми за архитектурни детайли, статуи и статуи!.Пратката включва : Силиконов каучук-част A (35,27 унция/2,2 кг) x 1 Силиконов каучук-част Б (35,27 унция /2,2 кг) x 1.

Други функции

Най-добри сделки