.

.

Zerodeko 1бр Мивка бебешка Вана За Пране на Бельо, Детско Отделение Детски Мивка Детето е Новородено Зелени Аксесоари Детски Мивка Сгъсти Мивка Cartoony Мивка с Многофункц?

Zerodeko 1бр Мивка бебешка Вана За Пране на Бельо, Детско Отделение Детски Мивка Детето е Новородено Зелени Аксесоари Детски Мивка Сгъсти

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Пластмасова мивка от полипропилен : Изработен е от полипропилен материал, здрав и практичен за по-дълга употребаУниверсален мивка : Мивка като цяло е по-дебела конструкция, което повишава неговата устойчивост на компресия. Вана за измиване на новороденото : Cartoony дизайн котешки уши, прави корито за пране, за миене на по-привлекателни за децата.Купа за дрехи : Специално разработен за бебета, благодарение на технологията цели да оформи му е лесно да боли.Детско корито за пране, за миене на : изпращане до приятели и роднини, които имат деца, и те като обмислен подарък. Пластмасова мивка от полипропилен : Изработен е от полипропилен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Универсален мивка : Мивка като цяло е по-дебела конструкция, което повишава неговата устойчивост на компресия. Вана за измиване на новороденото : Cartoony дизайн котешки уши, прави корито за пране, за миене на по-привлекателни за децата.Купа за дрехи : Специално разработен за бебета, благодарение на технологията цели да оформи му е лесно да боли.Детско корито за пране, за миене на съдове : изпращане до приятели и роднини, които имат деца, и те като обмислен подарък.Списък на пакета 1 х Мивка за пране с пералня и дъска Характеристики -Материал : Полипропилен мивка за пране-Размер : 29,00 X29,00 X10,00 см / 11,40 X11,40 X3 Удебелена мивка за пране. -Цвят : Зелен Вана за измиване бебета - С използване на полипропиленови материали и фина работа, трайно за използване в детска мивката. - Изпращане на приятели и роднини, които имат деца, и те ще се зарадват проектирани подарък за да проверите за свободни стаи. - Cartoony дизайн котешки уши прави с мивка и по-привлекателен за мивка с кошачьими уши за вашите деца. - Цокъл, скрита в дъното, прави този мивка по-гъвкав Многоцелеви мивка. - От всички страни има задълбочаване, които позволяват лесно да заснемат леген за миене на съдове и да го вземе със себе си.Информация за товарахноворожденное корито за пране, за миене на съдове - най-добрият избор за вас.Домакински мивка, Можете да го носите със себе си по време на пътуване.Леген за детски дрехи анимационни форми и ярки цветове побеждава местоположение на малко дете.Детска мивка, Подходящ за измиване на лицето, на краката или . Универсален мивка Този продукт представлява мивка, изработени от висококачествен и траен материал полипропилен.

Други функции

Най-добри сделки