.

.

Hemoton Дървена Кутия За Съхранение Органайзер с Капак на Преносим Вентилатор Подарък Пакет Кутия-Органайзер За Съхранение на Творчески Фен с Пискюли Сгъваем Фен Под?

Hemoton Дървена Кутия За Съхранение Органайзер с Капак на Преносим Вентилатор Подарък Пакет Кутия-Органайзер За Съхранение

BGN 7.61

Брой продукти
На склад

ДървоКутия за ветрила в китайски стил : ✅ Може да организира добре си сгъваема фен и да го предпази от счупване.Нов реквизит за снимки : Организиране и се съхранява електронната си поща, сувенири, декорации и всички видове аксесоари прост и стилен начин.Китайски органайзер за ветрила : Класически дизайн може да бъде красиво изписани навсякъде във вашия дом или офис!Това премиальная и изискана дървена ковчег на паметта!. Сгъваема кутия за ръчно вентилатора : Калъф за съхранение е изработена от подбрано естествен и лек дървен материал, който има гладка повърхност и е трайна употреба.Обвивка за китайския ръчно вентилатора : Дървена кутия е създадена, за да придадат блясък и лукс вашия дом или офис и ще ви цял живот.Осъществяване на списък 1 х стойка за съхранение Характеристики -Размер : 36,50 X6,50 X4,00 см / 14,34 X2,55 X1 сгъваем фен подарък кутия. -Цвят : както е показано на фигура, китайска кутия за писалки-кисточек -Материал : дърво, сгъваем държач за корекция в китайски стил - Различно компактни размери на контейнера за складного на вентилатора, без да заема твърде много място. Творчески ленти за сгъване ветрила. - Почистете претъпкани работни места, работни маси, бани, жилищни площи, гардероби и нощни шкафчета за подреждане на контейнер за вашия десктоп на преносим вентилатор. Притежателят на вентилатора изглежда нежно и елегантно, ще ви направи по-привлекателни с креативни коробочками за ветрила с пискюли. - Той е компактен размер и има елегантен външен вид, но наистина практичен за използване в сгънат вид. -Целият дървесен материал, получен от натурални и възобновяеми източници, което прави използването на китайски преносим вентилатор безопасно.Описание на продукта Китайска кутия за преносими вентилатори не заема твърде много място. красив титуляр за вентилатори За извършване на тази кутия, за съхранение на използван висококачествен материал, тя е сигурна и трайна. уникален подарък, лек и компактен размер, което ви позволява да носите със себе си. органайзер за декоративни фенове с пискюли В него ще намерите голям капацитет за съхранение на складного фен.

Други функции

Най-добри сделки