.

.

Разделител трупи, Ръчно разделител трупи, Ръчно разделител трупи, Бърз Ръчно разделител трупи, Ръчни инструменти за разцепване, Стоманена съвет стамески, Раскалыв?

Разделител трупи, Ръчно разделител трупи, Ръчно разделител трупи, Бърз Ръчно разделител трупи, Ръчни инструменти за разцепване,

BGN 53.19

Брой продукти
На склад

-Нашите ръчно изработени дровокол подходящ за дърва, сушени в пещ, и масивно дърво, като mesquite, дъб, явор и брезаТой е идеален за приготвянето на идеалната разпалване на камината, походного лагерен огън, на дърва, кострища, пещ за пици, барбекю и т.- Лесно да носят със себе си на дръжките : благодарение на конструкцията писалки могат лесно да се пренасят на огъня, в хижа, в колата и в къмпинг. -Устройство за разцепване на дърва за огрев няма движещи се части и остри ножове, което предотвратява поцарапывание отпечатъци в процес на разцепване на дърва за огрев. -Сплитер за подпалки - най-добрият начин без особени усилия се раздели на дърва за огрев.По-бързо и по-безопасно, отколкото да се използват опасни брадва, колющую дубинку или на axe.Тук няма опасни ножове, но при това, той лесно рязане на трупи с минимална цена на труда. -Просто сложете дърва в сплитер за подпалки.Разделител във формата на цилиндър държи здраво дърва за огрев на място, след това котлет дърва с брадва или нанесете удари с чук. -Нашите ръчно изработени дровокол подходящ за дърва, сушени в пещ, и масивно дърво, като mesquite, дъб, явор и бреза.Той е идеален за приготвянето на идеалната разпалване на камината, походного лагерен огън, на дърва, кострища, пещ за пици, барбекю и т.- Лесно да носят със себе си на дръжките : благодарение на конструкцията писалки могат лесно да се пренасят на огъня, в хижа, в колата и в къмпинг. -Устройство за разцепване на дърва за огрев няма движещи се части и остри ножове, което предотвратява поцарапывание отпечатъци в процес на разцепване на дърва за огрев. -Сплитер за подпалки - най-добрият начин без особени усилия се раздели на дърва за огрев.По-бързо и по-безопасно, отколкото да се използват опасни брадва, колющую дубинку или на axe.Тук няма опасни ножове, но при това, той лесно рязане на трупи с минимална цена на труда. -Просто сложете дърва в сплитер за подпалки.Разделител във формата на цилиндър държи здраво дърва за огрев на място, след това котлет дърва с брадва или нанесете удари с чук.Раскалывание дърва - това е тежка работа, затова сме измислили раскалыватель на дърва за огрев.Дровокол е предназначен само за това, за да ви осигури най-безопасният, най-лесният и трудозатратный начин колки на дърва за огрев. Създаване на модерни инструменти за развитие на селските живот!Вид на продукта : разделител за дървен Материал : стомана-Цвят : черен Размер : прибл.

Други функции

Най-добри сделки