.

.

Опаковка от 8 Изкуствени Цветни Стъбла, Копринени Клони Бугенвиллеи за сватбени бижута, настолни алеи, вътрешен и външен декор - 30 инча (фуксия)

Опаковка от 8 Изкуствени Цветни Стъбла, Копринени Клони Бугенвиллеи за сватбени бижута, настолни алеи, вътрешен и външен декор - 30 инча

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

△ Размер И опаковка : В комплекта са включени 8 бр стъбла, общата дължина на клоните е около 30 сантиметра.Вие ще получите пълен букет от цветя, от една опаковка. △РЕАЛИСТИЧНИ И ЖИВИ : Изкуствени цветя и листа бугенвиллии направени от коприна.Клонове представляват вградени железни проводници.Външен вид прясно цвете на ярки цветове е сцена на пролетта и лятото. △ ТРАЙНИ И ЛЕСНИ ЗА поддръжка : Истинските цветя избледняват в продължение на няколко часа под преките слънчеви лъчи, но изкуствени цветя запазват жизненост и сила за дълго време.Изкуствени цветя имат добър фиксирующим ефект и могат да се рециклират.Като цветя за украса на закрито и на открито, те лесно могат да създадат елегантна художествена атмосфера за вашия дом. △ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Изкуствени цветя бугенвиллеи - чудесен избор за всеки повод.Сватбен декор, маса за хранене, хол, подвесная кошница на входната врата, фотосесии, проект занаяти собствените си ръце, венец, цвете, дърво и т., Можете да го нарежете и се украсяват с други изкуствени цветя, за да се създаде уникална песен, която искате. △ ГАРАНЦИЯ за ЛИПСА на движения: поради продължително транспортиране на цветя може да е малко помяться.В този случай се препоръчва обдуть косата със сешоар, за да си възвърне формата.Ние предоставяме гаранция за качество и приятелско обслужване на клиенти, моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми. △ Размер И опаковка : В комплекта са включени 8 бр. стъбла, общата дължина на клоните е около 30 сантиметра.Вие ще получите пълен букет от цветя, от една опаковка. △РЕАЛИСТИЧНИ И ЖИВИ : Изкуствени цветя и листа бугенвиллии направени от коприна.Клонове представляват вградени железни проводници.Външен вид прясно цвете на ярки цветове е сцена на пролетта и лятото. △ ТРАЙНИ И ЛЕСНИ ЗА поддръжка : Истинските цветя избледняват в продължение на няколко часа под преките слънчеви лъчи, но изкуствени цветя запазват жизненост и сила за дълго време.Изкуствени цветя имат добър фиксирующим ефект и могат да се рециклират.Като цветя за украса на закрито и на открито, те лесно могат да създадат елегантна художествена атмосфера за вашия дом. △ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Изкуствени цветя бугенвиллеи - чудесен избор за всеки повод.Сватбен декор, маса за хранене, хол, подвесная кошница на входната врата, фотосесии, проект занаяти собствените си ръце, венец, цвете, дърво и т., Можете да го нарежете и се украсяват с други изкуствени цветя, за да се създаде уникална песен, която искате. △ ГАРАНЦИЯ за ЛИПСА на движения: поради продължително транспортиране на цветя може да е малко помяться.

Други функции

Най-добри сделки