.

.

Подвижна Плоча, Подвижна Плоча за Кърк Simlug 1/4-инчов козела стана Закрепване за камерата Быстроразъемная табела (PU40)

Подвижна Плоча, Подвижна Плоча за Кърк Simlug 1/4-инчов козела стана Закрепване за камерата Быстроразъемная табела (PU40)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

❤【СЪВМЕСТИМОСТ】 - Международен стандартен дизайн размери, съвместими и с много модерна международни зажимными основания за камери(Например, за притежателите на ACRA, КЪРК, WIMBERLEY, RRS : Kang Rinpoche, MARKINS, Photo Мида, INDURO и други формати Akai. ❤【УСТОЙЧИВОСТ на корозия И износване,】-Използва се за обработка на машини с ЦПУ, кантиране, обработена дъга на кръга; обработка на анода я прави устойчива на корозия и износване. ❤【Високо качество】-висок Клас сплав, лесен за тегло и с висока якост. ❤【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Подходящ за много марки, като CAMBOFOTO, Fotopro, JUSINO, Kingjoy и TRIOPO. ❤【БЫСТРОРАЗЪЕМНАЯ плоча】- Винт за камера е заменен с ръчно винт за лесно инсталиране; Изберете висококачествена гумена шайба, по-устойчива на стареене. ❤【СЪВМЕСТИМОСТ】 - Международен стандартен дизайн размери, съвместими и с много модерна международни зажимными основания за камери.(Например, за притежателите на ACRA, КЪРК, WIMBERLEY, RRS : Kang Rinpoche, MARKINS, Photo Мида, INDURO и други формати Akai. ❤【УСТОЙЧИВОСТ на корозия И износване,】-Използва се за обработка на машини с ЦПУ, кантиране, обработена дъга на кръга; обработка на анода я прави устойчива на корозия и износване. ❤【Високо качество】-висок Клас сплав, лесен за тегло и с висока якост. ❤【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Подходящ за много марки, като CAMBOFOTO, Fotopro, JUSINO, Kingjoy и TRIOPO. ❤【БЫСТРОРАЗЪЕМНАЯ плоча】- Винт за камера е заменен с ръчно винт за лесно инсталиране; Изберете висококачествена гумена шайба, по-устойчива на стареене.Характеристики : Международен стандартен дизайн размери, съвместими и с много модерна международни зажимными основания за камери.(Например, за собствениците на ACRA, КЪРК, WIMBERLEY, RRS : Kang Rinpoche, MARKINS, Photo Мида, INDURO и други формати Akai.) Висококачествени алуминиеви, леки по тегло и с висока якост.Използва се за обработка на машини с ЦПУ, кантиране, обработена дъга на кръга; Анодная обработка я прави устойчива на корозия и износване.Винт за камера е заменен с ръчно винт за лесна инсталация; Изберете висококачествена гумена шайба, по-устойчива на стареене.Той е подходящ за много марки, като CAMBOFOTO, Fotopro, JUSINO, Kingjoy и TRIOPO.Технически характеристики : Състояние : Абсолютно новия Материал : сплав Цвят : черен Опции : PU40, PU50, PU60, PU70, PU100 Възможности PU40 PU50 PU60 PU70 PU100 Размер 4*4*1 см / 1.

Други функции

Най-добри сделки