.

.

5 Бр. Диск За Събиране на разтвора 5 125 мм Diamond Заостренное Нож за Бетон, Зидария, Хеликоптер Стени от Гранит и Травертин, фрези машина Машина за Полиране на керамични ?

5 Бр. Диск За Събиране на разтвора 5 125 мм Diamond Заостренное Нож за Бетон, Зидария, Хеликоптер Стени от Гранит и Травертин,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

5 Части на диамантения нож с заострением 5 инча / 125 мм - Широчина позволява бързо и ефективно отстраняване на растворные шевове в тухлени, блок или камък с външни повърхности на сгради, вътрешни подове и стени, като ви предоставя свобода за ремонт и възстановяване на повърхността на почти всякакъв вид бетон и зидария.Това острието се използва за премахване на разтвора, ремонт, фугиране и почистване на бетона при използване на ъглошлайф или циркуляр. Вътрешен диаметър на отвори в тях е 7/8" - 5/8". 5 Части на диамантения нож с заострением 5 инча / 125 мм - .Широчина позволява бързо и ефективно отстраняване на растворные шевове в тухлени, блок или камък с външни повърхности на сгради, вътрешни подове и стени, като ви предоставя свобода за ремонт и възстановяване на повърхността на почти всякакъв вид бетон и зидария.Това острието се използва за премахване на разтвора, ремонт, фугиране и почистване на бетона при използване на ъглошлайф или циркуляр. Вътрешен диаметър на отвори в тях е 7/8" - 5/8". 5 Части на диамантения нож с заострением 5 инча / 125 мм - .Широчина позволява бързо и ефективно отстраняване на растворные шевове в тухлени, блок или камък с външни повърхности на сгради, вътрешни подове и стени, като ви предоставя свобода за ремонт и възстановяване на повърхността на почти всякакъв вид бетон и зидария.Това острието се използва за премахване на разтвора, ремонт, фугиране и почистване на бетона при използване на ъглошлайф или циркуляр.

Други функции

Най-добри сделки