.

.

LOLStar 3 Опаковки, подходящ за парти в чест на рождения Ден на Мики, Пердета с Ресни от черна Червена Златно Фолио с Размери 3,3x6,6 фута, Подпори за Фотосесия с Анимационн?

LOLStar 3 Опаковки, подходящ за парти в чест на рождения Ден на Мики, Пердета с Ресни от черна Червена Златно Фолио с Размери

BGN 13.11

Брой продукти
На склад

【Аксесоари за парти с Мики 】 : 3 опаковки на пердета с ресни от червено, черно и златно фолио в голям размер (ширина x спускане) x 3,3 6,6 фута всеки, идеално подходящи за украса на парти с анимационни мышонкомНашите цветни пердета с ресни от фолио ще позволи на вашите деца да се потопят в атмосферата на карикатура на партито по случай техния рожден ден. 【 Висококачествени ПЕРДЕТА с ресни 】 : Тези завеси от фолио във формата на карикатура на мишката са произведени от висококачествено алуминиево фолио.Те са леки и здрави.Нашите цветни пердета с ресни са здрави, нечупливи и могат да се използват в продължение на дълго време. 【 Лесно се нанася 】 : Свалям двустранен самозалепваща се лента, след това залепете завеса с ресни върху желаните места, подходящ за отвора на вратата, на прозореца, на стените, хол, декор и десертно плот, за декор на сцената. 【Фон за фотосесия МИКИ 】: Нашата мультяшная мышиная тема с червени, черни и златисти завеси с ресни от мишурной фолио - перфектен фон за снимки на децата на партито по случай рождения ден.Вие ще бъдете изумени от анимационни атмосфера и изглед, които те създават. 【 Широко ПРИЛОЖЕНИЕ 】 : Тези блестящи пердета с ресни от червено, черно и златно фолио са идеални за домашно детската градина като фон за снимки в анимационен стил и са подходящи за директно естер и фон за излъчване. 【Аксесоари за парти с Мики 】 : 3 опаковки на пердета с ресни от червено, черно и златно фолио в голям размер (ширина x спускане) x 3,3 6,6 фута всеки, идеално подходящи за украса на парти с анимационни мышонком.Нашите цветни пердета с ресни от фолио ще позволи на вашите деца да се потопят в атмосферата на карикатура на партито по случай техния рожден ден. 【 Висококачествени ПЕРДЕТА с ресни 】 : Тези завеси от фолио във формата на карикатура на мишката са произведени от висококачествено алуминиево фолио.Те са леки и здрави.Нашите цветни пердета с ресни са здрави, нечупливи и могат да се използват в продължение на дълго време. 【 Лесно се нанася 】 : Свалям двустранен самозалепваща се лента, след това залепете завеса с ресни върху желаните места, подходящ за отвора на вратата, на прозореца, на стените, хол, декор и десертно плот, за декор на сцената. 【Фон за фотосесия МИКИ 】: Нашата мультяшная мышиная тема с червени, черни и златисти завеси с ресни от мишурной фолио - перфектен фон за снимки на децата на партито по случай рождения ден.

Други функции

Най-добри сделки