.

.

FEICHAO CNC Однокрылая Дръжка M5x17 M6x17 с Гъста Заключване, Регулируем Гаечен Ключ, Болтове за Аксесоари за Фотоапарат (2 бр M6*17, Червен)

FEICHAO CNC Однокрылая Дръжка M5x17 M6x17 с Гъста Заключване, Регулируем Гаечен Ключ, Болтове за Аксесоари за Фотоапарат (2 бр

BGN 17.92

Брой продукти
На склад

Характеристики на продукта : Не е лесно ръжда, подходяща за използване в солена вода, на открито, във влажни и тежки условияЛесна употреба : Лесен и удобен за използване, може да се използва за зажиме камера, регулирания винте с гаечен ключ. Съвместим тип : винт M5x17, M6x17, съвместим с Go Pro и други аксесоари за спортна фотография.Анодизиран обработка на повърхността : Благодарение на анодированной обработка на теста, пясъкоструйни обработката, той е удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване.Здрав материал : Дръжка с един крилото е изработена от авиационен алуминий сплав, както и винтове от неръждаема стомана.Много здрав и издръжлив.Характеристики на продукта : Не е лесно ръжда, подходяща за използване в солена вода, на открито, във влажни и тежки условия.Лесна употреба : Лесен и удобен за използване, може да се използва за зажиме камера, регулирания винте с гаечен ключ. Съвместим тип : винт M5x17, M6x17, съвместим с Go Pro и други аксесоари за спортна фотография.Анодизиран обработка на повърхността : Благодарение на анодированной обработка на теста, пясъкоструйни обработката, той е удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване.Здрав материал : Дръжка с един крилото е изработена от авиационен алуминий сплав, както и винтове от неръждаема стомана.Много здрав и издръжлив.FEICHAO CNC Однокрылая дръжка M5x17 M6x17 с регулируем ключ с гъста заключване Винтове за аксесоари за фотоапарати Описание Тегло : 17 грама Спецификация : M5x17; M6x17 Материал : алуминиева сплав Процес : CNC Цвят : черен / червен Тема : Обработка на повърхността : пескоструйно анодиране Характеристики на продукта : Винтове за фотооборудования може да се регулира, здраво улови, регулируеми ръчно винт Предпоставка включва (по избор) : 1. Черна дръжка с едно крило M5x17 * 1 2. Черна дръжка с едно крило M5x17 * 2 и 3. Червена дръжка с едно крило M5x17 * 1 4. Червена Дръжка с едно крило M5x17 * 2 5. Черна дръжка с едно крило M6x17 * 1 6. Черна дръжка с едно крило M6x17 * 2 7. Червена дръжка с едно крило M6x17 * 1 8. Червена дръжка с едно крило M6x17 * 2.

Други функции

M5x17; M6x17:
Material:
Aluminum Alloy
Process:
CNC
Color:
Black/Red
Най-добри сделки