.

.

jojofuny 5 бр. Есенна Эвкалиптовая Венец Зелен Домашен Интериор Изкуствена Эвкалиптовая Венец Листа Венец Есенен Венец Зелените Венец Празнична Украса Есенния Декор, ?

jojofuny 5 бр. Есенна Эвкалиптовая Венец Зелен Домашен Интериор Изкуствена Эвкалиптовая Венец Листа Венец Есенен Венец Зелените Венец Празнична

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ЕСЕНЕН СВАТБЕН ДЕКОР - не само за украса на вашата стая, но и подарък за вашите приятели или семействоЕСЕНЕН ВЕНЕЦ - тя лесно ще се впишат във всеки интериор на стаята и пуснат в пространството топли нотки.ИМИТИРА ЛИСТ - Произведен от висококачествена тъкан материал и практичен за по-дълга употреба.ВЕНЕЦ-ОБРЪЧ - можете да го закачите на стената, на вратата или на друго място, за да придават уют на помещението.ЕСЕННА ЦВЕТНА гирлянда - имитация на листа придава на стаята си вид, изпълнен с топъл дъх.ЕСЕНЕН СВАТБЕН ДЕКОР - не само за украса на вашата стая, но и подарък за вашите приятели или семейство.ЕСЕНЕН ВЕНЕЦ - тя лесно ще се впишат във всеки интериор на стаята и пуснат в пространството топли нотки.ИМИТИРА ЛИСТ - Произведен от висококачествена тъкан материал и практичен за по-дълга употреба.ВЕНЕЦ-ОБРЪЧ - можете да го закачите на стената, на вратата или на друго място, за да придават уют на помещението.ЕСЕННА ЦВЕТНА гирлянда - имитация на листа придава на стаята си вид, изпълнен с топъл дъх.Списък на пакетите 5 x висящ декор Характеристики -Размер : 100,00 X16,00 X1,00 см / 39,30 X6,29 X0 венец от кленов листа. -Цвят : както е показано на гирлянде -Материал : плат есенния декор -една чудесна украса за градината, вътрешен двор, хол, ограда, на партито в чест на Деня на благодарността или някъде другаде, листа окачен венец. -Имитация на листата на магнолия придава на стаята си вид, изпълнен с топъл дъх на ЕСЕННИЯ ПОЩЕНСКА КУТИЯ SWAG. -Това ще бъде перфектен подарък за нов дом, за вашите приятели, и те много се радвате на това празнична украса. -Той лесно ще се впишат във всеки интериор на помещението и ще донесе приятна атмосфера в интериора space harvest swag. -Можете да го закачите на стената, на вратата или на друго място, за да придадат на помещението уют изкуствен лист магнолия.Описание на продукта Декор за парти в чест на Деня на благодарността Този висящ декор е направен от добър материал. имитация на гирлянди от евкалипт, ратан, от листата на магнолия, е уникален по стил и пълен с чар, подходящ за всички видове аксесоари за дома.декорация за окачване на венци Той придава топла атмосфера стените на стаите в дома и могат да се окачат на стената, вратата, и на други места.

Други функции

Най-добри сделки