.

.

Тежести за колелата YIZBAP 1/2 унция, 144 грама / кутия, 288 бр., с трайни черно лепило. Остана на тежести за колела с тегло 0,5 грама за леки автомобили, камиони, джипове, мотоц?

Тежести за колелата YIZBAP 1/2 унция, 144 грама / кутия, 288 бр., с трайни черно лепило. Остана на тежести за колела с тегло 0,5 грама за леки

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Спецификация : Сив сегменти от 1/2 унция 8 Сегменти на ивицата. 36 Ленти в картонена кутия.Общо тегло = 144 грама (9 кг).Гирьки за колела от безоловен стомана с тегло 0,5 грама с черна лепкава подложка и жълта хартия.Лесно се отстранява, държи здраво тегло и не отклеивается в екстремни условия.На повърхността на изделия от обработени оцинкованным слой за защита от корозия, и тя е достатъчно гъвкава, за да отговаря на колелата на всяка форма и размер.Разработени сегменти улесняват придадат форма на колело при инсталиране, са идеални за леки, товарни автомобили и джипове,.Екологично чисти, разрешени 50 щати на стоманени ленти geary с оцинкованным покритие.Спецификация : Сив сегменти от 1/2 унция. 8 Сегменти на ивицата. 36 Ленти в картонена кутия.Общо тегло = 144 грама (9 кг).Гирьки за колела от безоловен стомана с тегло 0,5 грама с черна лепкава подложка и жълта хартия.Лесно се отстранява, държи здраво тегло и не отклеивается в екстремни условия.На повърхността на изделия от обработени оцинкованным слой за защита от корозия, и тя е достатъчно гъвкава, за да отговаря на колелата на всяка форма и размер.Разработени сегменти улесняват придадат форма на колело при инсталиране, са идеални за леки, товарни автомобили и джипове,.Екологично чисти, разрешени 50 щати на стоманени ленти geary с оцинкованным покритие. 1/2 унция (0,5 унции) - Сив, Залепен на колела грузилам, поцинкована.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на : сегменти от 1/2 унция. 8 Сегменти на ивицата. 36 Ленти в картонена кутия.Общо тегло = 144 грама (9 кг).Повърхността на продукта : Поцинкована обработка.Колела и гуми рядко се правят идеално кръгли и балансирани.Ако въртящата се маса вашите колела и гуми не центрирована, можете да усетите вибрациите на скоростта.За да се пребори с това, монтьори използват баланс машина и джанти geary за равномерно преразпределение на теглото.Тези утяжелители за колелата точно това, което е необходимо при изграждането на нови гуми, нови джанти или подмяна бъде изхвърлена пратката.Тези гирьки и не съдържат олово, което означава, че те са разрешени от закона 50 държави!Забележка : Препоръчително е професионално инсталиране.

Други функции

Gray 1/2oz Segments. 8 Segments per Strip. 36 Strips per Box. Total Weight = 144 oz (9 lbs) :
Най-добри сделки