.

.

G2TUP Zombie Pin Up Girl Bag Чанта за грим Zombie Face Позволете ми да ми лице на готически подаръци за нея за Хелоуин (Позволете ми да ми лице T)

G2TUP Zombie Pin Up Girl Bag Чанта за грим Zombie Face Позволете ми да ми лице на готически подаръци за нея за Хелоуин (Позволете ми да ми

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

❤Перфектен подарък за всеки фен на ужасите или окултизъм - косметичка Zombie Антидот Kit ❤Тази зловеща косметичка за cosplay зомбита на Хелоуин ще се превърне в идеален подарък в готически стил или подарете си страхотна чанта на ужасите!. ❤Този забавен организатор на мълния в стил зомби-пин-ъп на Хелоуин е идеален за всяко парти или просто из града. ❤Материал : Органайзер Zombie Pin Up с цип от мек полиестер и ярки косметичек с принтом. ❤Водоустойчив пътен клатч на тема Хелоуин Размер : 23 * 17 см, идеална за пътуване, пътувания с преспиване или за съхранение на козметика, бижута, аксесоари за коса, писалки и моливи или други аксесоари.Също така е чудесно за торбички за памперси.Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.Нашите продукти са вдъхновени от предмети от бита, такива като домашни животни, природа, научни продукти и много други.Характеристики : 1. Хлопчатобумажный материал позволява машинную пране и разтягане на крак, като предоставя идеален кръг размер. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. Тези страхотни чорапи - уникален забавен подарък за специални случаи.Този път, носете подарък, който ще незаличима ефект, и си представете реакцията на вашите близки. Идеално за празнични дни, рождени дни, двойки, housewarming, ден на майката, дама, подарък за нов дом и валентинок.

Други функции

Най-добри сделки