.

.

Диспенсер за сапун ZCxiyu Пластмасов Диспенсер за сапун За Баня, Кухня, Стенен флакон за Лосион, гел за душ, бутилка за въртене шампоан, бял 400 мл, сапун помпа (Размер: дв?

Диспенсер за сапун ZCxiyu Пластмасов Диспенсер за сапун За Баня, Кухня, Стенен флакон за Лосион, гел за душ, бутилка за въртене

BGN 43.18

Брой продукти
На склад

▲ Използвайте и попълване - бързо отваряйте с помощта на необходимото количество сапун веднага след натискане, лесно попълване и измийте ◆ Тази опаковка голям капацитет за съхранение с обем от 400 мл е идеална за зони с интензивен трафик, като обща зона за хранене, лобита и публични осиновени.Материал : Пластмаса. ◆ ръчно опаковка сапун в класическата бутилка за сапун с голям притискателния бутон за лесно извличане на лосиона. ◆ Голямо прозорче, люк на покрива и прозрачни бутилки за пълнене позволяват лесно да проверявате състоянието пълнеж, така че можете веднага да се оцени, време е за презареждане. ◆ Шампоан, душ гел, лосион за тяло, климатик, идеалното решение за душ, бутон за лесен достъп, 1-2 миллилитра за път, гарантирано няма да се губи, трябва да бъдат доволни. ▲ Използвайте и попълване - бързо отваряйте с помощта на необходимото количество сапун веднага след натискане, лесно попълване и измийте. ◆ Тази опаковка голям капацитет за съхранение с обем от 400 мл е идеална за зони с интензивен трафик, като обща зона за хранене, лобита и публични осиновени.Материал : Пластмаса. ◆ ръчно опаковка сапун в класическата бутилка за сапун с голям притискателния бутон за лесно извличане на лосиона. ◆ Голямо прозорче, люк на покрива и прозрачни бутилки за пълнене позволяват лесно да проверявате състоянието пълнеж, така че можете веднага да се оцени, време е за презареждане. ◆ Шампоан, душ гел, лосион за тяло, климатик, идеалното решение за душ, бутон за лесен достъп, 1-2 миллилитра за път, гарантирано няма да се губи, трябва да бъдат доволни. ▲ За многократна употреба и е универсален - за многократна употреба и многократно използване, екологичен и икономичен, може да се използва за приготвяне на течен сапун, сапун за миене на съдове, лосион, течност за изплакване на устата, етерично масло, масажно масло и т. Опаковка сапун е изискан дизайн.това ви хареса! ! !Наименование : Опаковка сапун материал : пластмаса Метод на инсталиране : монтиране на перфоратор без перфорация Размери : единично корона 10,6 * 3,7 инча, 400 мл, двойна корона 10,6 * 6,1 инча 800 мл, три глави 10,6 * 7,7 инча 1200 мл. Този високоефективен опаковка сапун е подходящ за използване в бани, кухни и трапезарии, може да се излее 1000 пъти за разливане, което намалява разходите за поддръжка.

Други функции

Най-добри сделки