.

.

便利100750 W Мини Електрически Ножици за стригане на Овце, Битови Електрически Ножици за вълна, Ръчно Машина за Разкрояване с 6 Регулировками Скорост за Алпака, Кози, Ка?

便利100750 W Мини Електрически Ножици за стригане на Овце, Битови Електрически Ножици за вълна, Ръчно Машина за Разкрояване

BGN 151.99

Брой продукти
На склад

[Висококачествени остриета] Машинка за подстригване на козината е оборудван с 2 висококачествени остриета от сплав с 13 зъбите, а въртящата се бутон напрежение на острието позволява лесно се режат вълна с различна плътност; нож с ниски вибрации и ниско ниво на шум не нанасят вреди на животните при продължителна употреба [Широко използваните] Професионални електрически ножици за стригане на овце може да отговори на нуждите на повечето ферми, вместо ножици за подстригване.Подходящ за овце, альпак, лейкърс овце, кози, тибетски овце, камили, коне, едър рогат добитък, кучета големи и средни по размер. [Двигател с натрупаната енергия] Оборудван с мощен двигател с мощност 750 W, висока мощност, стабилна производителност, висока устойчивост на топлина, издръжливост, максимална скорост може да достигне 2400 об/мин и има удобен захват за точно рязане. [Регулируема скорост] Скорост ножици за стригане на овце се регулира, което много помага за начинаещи или професионалисти.При подстригване на козината регулирайте честотата, в съответствие със собствените си умения, вие ще можете по-бързо рязане и бръснене на цялото тяло. [Конструкция на филтъра] Вентилация и защита от прах професионални ножици за стригане на овце позволяват бързо да се отвръща с топлина и ефективно да се намали температурата на двигателя.Подвижен филтър може да се почистват редовно, за да се удължи срока на експлоатация.Този вид електрически машинки за стригане притежава характеристики компактен дизайн, красива форма, ниско тегло, малък вибрации, удобни дръжки, гъвкава и надеждна работа, лесна поддръжка, ниско ниво на шум и така нататък.Той е подходящ не само за индивидуално началната стригане на овце малки партии, но и за организирана мащабна прически, а също и за рязане на сурово, зряла кожа и зъби.Характеристики : 1. Професионална режещата глава за тежка работа 2. Професионален механичен дизайн удължава живота на ножовете 3. Корекция на 6-степенна скоростна кутия 4. Ниска вибрация 5. Изцяло алуминиева глава 6. Регулиране на налягането на острието Информация за продукта : · Име на продукта-Електрически ножици за стригане на овце · Мощност - 750 W · Напрежение-220 v · Скорост на празен ход-2400 об/ мин · Функция -Регулиране 6 степени · Честота-50 Hz · Двигател-Двигател с медна сърцевина · Тегло-1,85 кг (4,1 кг) · Шум - 103 db Списък на продуктите : 1 * Ножици 1 * 13 остриета с прав зъб 1 * 9 остриета с прав зъб 1 * Мазнините Капацитет за олио 1 * Четка 1 * Отвертка 2 * Въглища четка 10 * шкурка 1 * Средство за заточване 1 * Ръководство за потребителя 1 * Кутия за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки