.

.

Сгъваема ръчна количка и количка, тежък преносим количка с тегло 155 паунда Компактна пазарска количка на 2 колела, Здрава конструкция, регулируеми и лесна за съхран?

Сгъваема ръчна количка и количка, тежък преносим количка с тегло 155 паунда Компактна пазарска количка на 2 колела, Здрава

BGN 13.86

Брой продукти
На склад

Преди да го разположи, трябва да се оттегли куки прикачения към него бънджи кабел със сгъваеми колички и дръпнете дръжката нагоре, след което можете да се регулира телескопична дръжка за удобна височина, която ви е нужна за употребаМоля, не перевозите на тази количка предмети с наднормено тегло, за да се осигури продължителна употреба. 【Широкото използване на】 Тази многофункционална сгъваема ръчна количка е много полезен инструмент за превоз на различни позиции, е подходящ за пренасяне, пазаруване, пътуване, доставка на летището, на гарата и т. 【Удобно съхранение】 Тази сгъване ръчна количка може лесно да се сгъва само за няколко секунди до малки размери (18,9 × 14,17 × 10,24 инча). Теглото е около 3,9 килограма, можете да лесно да се постави в кола или шкафче, е подходящ за смяна на жилището или на покупки. 【Високо качество на 2 Безшумни колела】Тази сгъваема ръчна количка с усовершенствованными износостойкими гумени колела-цистернами, устойчиви на налягане, което увеличава капацитет и стабилност, за да може лесно и безшумно перекатывать. 【Базова плоча с бънджи кабел】 Тази здрава количка за ръчни колички, голяма основна плоча с бънджи кабел, който ще ви помогне да фиксирате необходими за транспортиране на нещата на камиона, както и ще осигури безопасно използване на количка, която лесно се разклаща при вытягивании. 【Регулируема височина 】 В тази сгъваема количка за превоз на ръчни колички за пазаруване се използва дръжка от неръждаема алуминиева сплав с функционални странични куки, които удобно се регулира за хора с различен ръст, с натискане на горната част на централния бутон, и предлагат допълнително място за закачане на предмети, за да освободи ръката си.Тази умна ръчна количка лесно се разгъва, за сглобяване, не са необходими допълнителни инструменти, както и лесно се сгъва за съхранение на удобно място.Чудесно за пазаруване, пътуване, преместване и т., Тази сгъваема ръчна количка ще ви помогне да се доставят стоки по-безшумно и плавно благодарение на подобрени голям задната следа, подходящ за използване на всички пътища.Тази количка ръчна количка е проектирана с дебелото опорна плочка, която е направена от висококачествен трайни полипропилен, безопасно и полезно.

Други функции

Най-добри сделки