.

.

Комплект за баня от 7 теми (полк + закачалка за кърпа 60 см + кука + Държач за тоалетна хартия + Триъгълна полк + стойка за четка за тоалетна + Поставка за сешоар) от алуми?

Комплект за баня от 7 теми (полк + закачалка за кърпа 60 см + кука + Държач за тоалетна хартия + Триъгълна полк + стойка за четка за

BGN 155.64

Брой продукти
На склад

★ 【 Свободна комбинация и съвместно разполагане】 - Използване в няколко сцени, подходящ за различни нужди на различни семейства, набор от рафтове може да отговори на нуждите на съхраняването на цялото семейство ★ 【 набор от полици за баня от 7 теми】- В комплекта са включени полк + закачалка за дрехи + стойка за сешоар + триъгълна полк + държач за тоалетна хартия + държач за тоалетна четка + държач за кърпи.Ако ви харесва стилен и модерен дизайн, този набор от полици за баня може да стане най-добрия избор. ★【 Рафтове за съхранение от алуминиева сплав】 Изработени от алуминиева сплав, антикоррозийный и без ръжда.Това е атрактивен аксесоар за баня, за да се слее с почти всякакъв интериор на банята или дамска стая. ★ 【Модерен дизайн】 Дизайн на комплект за баня прост и класически, с изчистени линии, красив и щедър, подходящи за всеки декорация на банята. ★ 【Начин за инсталиране на】- Лепило без нокти, подходящи за гладки стени, като плочки, дъски, мрамор и т., без да се уврежда стените.Метод на пробиване е подходящ за боядисани в бяло стени, обойных на стените и циментова замазка на стените. ★ 【 Свободна комбинация и съвместно разполагане】 - Използване в няколко сцени, подходящ за различни нужди на различни семейства, набор от рафтове може да отговори на нуждите на съхраняването на цялото семейство. ★ 【 набор от полици за баня от 7 теми】- В комплекта са включени полк + закачалка за дрехи + стойка за сешоар + триъгълна полк + държач за тоалетна хартия + държач за тоалетна четка + държач за кърпи.Ако ви харесва стилен и модерен дизайн, този набор от полици за баня може да стане най-добрия избор. ★【 Рафтове за съхранение от алуминиева сплав】 Изработени от алуминиева сплав, антикоррозийный и без ръжда.Това е атрактивен аксесоар за баня, за да се слее с почти всякакъв интериор на банята или дамска стая. ★ 【Модерен дизайн】 Дизайн на комплект за баня прост и класически, с изчистени линии, красив и щедър, подходящи за всеки декорация на банята. ★ 【Начин за инсталиране на】- Лепило без нокти, подходящи за гладки стени, като плочки, дъски, мрамор и т., без да се уврежда стените.Метод на пробиване е подходящ за боядисани в бяло стени, обойных на стените и циментова замазка на стените. ★ комплект за баня от 7 теми, включително рафт + закачалка за палта + багажник за сешоар + триъгълна рафт + държач за тоалетна хартия + държач за тоалетна четка + закачалка за кърпи, набор от рафтове може да отговори на нуждите на цялото семейство на съхранение.

Други функции

Най-добри сделки