.

.

Прозрачни Чаши Cabilock Прозрачни Чаши 2 елемента Клубничная чаша Чаша във формата на ягоди с соломинкой Чудесна Клубничная Прозрачна чаша Сладък Пластмасови Чаши с С?

Прозрачни Чаши Cabilock Прозрачни Чаши 2 елемента Клубничная чаша Чаша във формата на ягоди с соломинкой Чудесна Клубничная Прозрачна чаша

BGN 6.54

Брой продукти
На склад

КАФЕЕНА ЧАША С лед : Има устойчивост на износване, много деликатнаКАВАЙНАЯ СЛАМА ЧАША : Дизайн на капака позволява на вашето кафе или мляко за известно време да останат топли или студени.ХУБАВА ЧАША с ЯГОДИ : С капак и соломинкой чаша изглежда красива и нежна.БУТИЛКА ЗА МЛЯКО С соломинкой В КАПАКА : когато вие пиете от тази сламки, вие расслабитесь. чаша за ШЕЙКОВЕ : Чаша с подходящ размер за подаване на чай, мляко, кафе, сок и т., КАФЕЕНА ЧАША С лед : Има устойчивост на износване, много деликатна.КАВАЙНАЯ СЛАМА ЧАША : Дизайн на капака позволява на вашето кафе или мляко за известно време да останат топли или студени.ХУБАВА ЧАША с ЯГОДИ : С капак и соломинкой чаша изглежда красива и нежна.БУТИЛКА ЗА МЛЯКО С соломинкой В КАПАКА : когато вие пиете от тази сламки, вие расслабитесь. чаша за ШЕЙКОВЕ : Чаша с подходящ размер за подаване на чай, мляко, кафе, сок и т., Списъка с пакети 2 x чаши във формата на ягоди Функции-може да се използва отново и отново, че ще ви донесе много удобства. - лек за удобство за носене и съхранение.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба. - Който има капацитет до износване и устойчивост, са много деликатни. - Размер : около 12,00 X10,00 X10,00 см / 4,72 X3,93 X3,93in - Материал : PP - Цвят : червен - Дизайн от удобен слама и гладък ръб, осигуряване на отлично използване. - Добра сламена чаша може да се използва за пиене на кафе, чай, плодов сок.Описание на продукта търсите нова и практично сламена чаша за пиене?Ако е така, тази утайка от чаша премиум-клас и специално за качество може да стане най-добрия избор.Отличен избор за подарък за приятелите на housewarming. форма дизайн и удобство на улавяне.

Други функции

Най-добри сделки