.

.

N/A през Цялата Хладен подложка за кучета, най-Добрият Летен Хладен Удобен Спален подложка за домашни любимци, Домашен развъдник (Цвят: C размер: L 50x50x8 см)

N/A през Цялата Хладен подложка за кучета, най-Добрият Летен Хладен Удобен Спален подложка за домашни любимци, Домашен развъдник (Цвят: C

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Нескользящий, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високиЕкологично чисти материали за защита на здравето на домашните животни.Осигурете на кучето комфортен сън.Лесен за почистване и удобен за използване.Най-добрата спалня или място за отдих за домашни любимци.Нескользящий, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Екологично чисти материали за защита на здравето на домашните животни.Осигурете на кучето комфортен сън.Лесен за почистване и удобен за използване.Най-добрата спалня или място за отдих за домашни любимци.Характеристики : Нескользящий, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Екологично чисти материали за защита на здравето на домашните животни.Осигурете на кучето комфортен сън.Лесен за почистване и удобен за използване.Най-добрата спалня или място за отдих за домашни любимци. параметри : Особености : Водоустойчив Тип : Матрак с Размери : 40 * 40* 8 cm са подходящи за домашни любимци с тегло до 4 кг Размери : 50 * 50 * 8 cm са подходящи за домашни любимци с тегло до 20 кг Опаковка включва : 1 * подложка за домашни любимци Забележки : 1. Поради различния осветление и методи за фотография на цвета на изображението може да се различават малко от реалните товара2. Поради различни ръчни методи за измерване, моля, допуска се малка разлика в размера.Това може да бъде платформа за скокове, в която си котка може да скочи на друга мебел за домашни любимци на стената.

Други функции

Features:
Waterproof
Type:
Mattress
S:
40 * 40 * 8cm is suitable for pets under 4KG
L:
50 * 50 * 8cm is suitable for pets under 20KG
Package includes:
1 * pet mat
notes:
1. Due to different lighting and photography techniques, the color of the picture may be slightly different from the actual product:
2. Due to different manual measurement methods, please allow a slight size difference.:
It could be jumping platform for your cats to jump to other pet furniture on the wall. :
Най-добри сделки