.

.

Ковчег за бижута за жени и Момичета, На 2-Слойный Органайзер за бижута от Гладка Кожа с Ключалка, Калъф За съхранение на Бижута, Държач за бижута с Подвижна Чекмедже ?

Ковчег за бижута за жени и Момичета, На 2-Слойный Органайзер за бижута от Гладка Кожа с Ключалка, Калъф За съхранение на

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Гладка изкуствена кожа ? Високо качество - Органайзер за бижута е изработен от здрава гладка кожа с мека кадифена подплата и с гладка и изискана метална катарама за по-лесно отваряне и затваряне.Защитете своите накити от прах, отпечатъци от пръсти, издраскване и повреди.Гладка кожена повърхност, която с напредване на възрастта няма да стане мръсен.Страничната страна на тавата, специално подсилена конструкция за теглене на тъканите, което осигурява удобен и бърз клон. ? Аккуратная организация бижута - подарък кутия за бижута съхранявайте вашите бижута леко и стилно, което ви позволява да сортирате по-добре украса и да намерят любимите си аксесоари за секунди.Без повече мръсни, разкъсани или обидни действия.Кутии-организаторите за бижута запазват своя украса организирани, видими и лесно достъпни.Вече не е необходимо всеки ден да търсят подходящи ви детайли.Направете ежедневието си по-бързо и по-лесно. ?Индивидуално оформление - 2-слойный калъф за бижута осигурява достатъчно място за вашите бижута.В горната част На капака има 8 куки за колиета и суспензии, еластичен велпапе чанта капаче предпазва веригата на място; Тава на кадифена подплата включва 9 прорезей за пръстени, 5 плочи за обеци, 28 дупки за обици и 9 малки прорезей (подвижни); 6 офиса в дъното (преносима памет) за съхранение на подаръци, като например гривни, копчета, брошки и часовници. ?Спестяване на пространство - Преносим ковчеже за бижута, размери : 9,1 x 6,8 x 3.3 инча, компактен и щедър дизайн лесно се съчетава с вашия интериор.Лесно се опаковат, и той добре разместится на скрин, нощното шкафче, багажник в банята или на тоалетката кафе, което спестява много място, за да си тоалетка и стаята изглеждаше спретнат. ? Необичайна идея за подарък -стойка за бижута, стилен и компактен, добре изработени, здрави, това е идеален подарък за мъже и жени, за сватба, Коледа, рождени дни, годишнини и Св.Доставят се с подарък скоростна Cooyuy!. ? Ние обещаваме На всички въпроси за ковчега за бижута нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни, за да изберете COOYUY!.

Други функции

Най-добри сделки