.

.

Тренировъчен мат LIOOBO Тренировъчен мат Спортни Коленете Подложка за скачане на въже подложка за фитнес подложка за скачане на въже кръгла мат Кръгла подложка за уп?

Тренировъчен мат LIOOBO Тренировъчен мат Спортни Коленете Подложка за скачане на въже подложка за фитнес подложка за скачане на въже кръгла

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ килимче за йога : Изработен е от добър материал премиум-клас, сигурно, няма мирис и е удобноПОДЛОЖКА за ПИЛАТЕС : Леки, водоустойчиви и нескользящие дизайнерски възглавници улеснят изпълнението на упражнения и ги правят по-безопасни.Килимче за МЕДИТАЦИЯ : Тези възглавници не се плъзгат, абсорбират потта, са устойчиви и добре се абсорбират влага, което ги прави удобни за физически упражнения.НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ ПОДЛОЖКА ЗА СКАЧАНЕ на ВЪЖЕ : по време на упражнения тези възглавници предпазват вашите глезена от нараняване и странично хлъзгане.ТРЕНИРОВЪЧЕН МАТ : идеален за предотвратяване на травми по време на тренировки и фитнес.Списък на пакетите 1 x Подложка за скачане на въже Характеристики - Нескользящий, удобен, лесен и полезен материал за лесно използване. - Материал : TPE - Подходящия размер и дебелина, осигурява комфорт при употреба. - Добър инструмент за скачане на въже, йога упражнения, горещата йога, скачане на въже и пилатес. - Е направен от добър материал премиум-клас, сигурно, няма мирис и е удобно. - Специално разработен с използването на висококачествени и удобни TPE материал.Информация за стоки, Ако търсите професионални изтривалки за скачане на въже, на разумна цена, това изследване си е тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Се използват висококачествени материали, практични и издръжливи.Тяхното не е лесно да се деформира, и те осигуряват на вашето фитнес голямо удобство.

Други функции

Най-добри сделки