.

.

Закачалки за панталони на ДЕН у дома, 4 слой, Компактна Многофункционална Закачалка за панталони, Нескользящий Шкаф за дрехи, Органайзер за панталони, Дънки, Поли, з?

Закачалки за панталони на ДЕН у дома, 4 слой, Компактна Многофункционална Закачалка за панталони, Нескользящий Шкаф за дрехи, Органайзер

BGN 17.59

Брой продукти
На склад

【Здрава конструкция и устойчивост на корозия】 - 4 опаковки тел висока твърдост и дебелина метална тел, произведени за осигуряване на солидна конструкция и резистентност към ръждаКонструкция бутам лоста.Не се тревожи повече, че твоята закачалка ще се счупи. 【Органайзер за дрехи】 -С подобрени размери (40 X33 см), подходящи за повечето шкафове.Всяка закачалка за панталони за всеки ден от къщата могат да се настанят минимум 4 дънкови изделия, шал, панталони, вратовръзки или дори плътен плат деним.Дайте повече място в гардероба ви.Дръжте го на чисто и подредено. 【Нескользящий дизайн】-Качествена конструкция подлакътници с подплата от пяна EVA, предотвращающая спад дрехи и защищающая му от надраскване и гънки. 【Компактни закачалки】 - Създават допълнително вертикално пространство за окачване във всеки шкаф, освобождавайки място за по-голямо количество дрехи. 【Лесна употреба】-4 дръжки могат да отиваме все по-далеч поотделно, е много лесно да се мотае и свали дрехите си.Нагружайте от горе до долу и изглежда далеч всички на крака в една или друга посока.По този начин ще можете бързо и лесно да закупите нужните ви дънки.

Други функции

Най-добри сделки