.

.

FAVOMOTO 3 бр. Залепващи Самозалепващи Руното Открита Кутия, Втулки за чекмеджета, Обивочная Плат, Подарък Кутия, Кърпа, Лепкава, Пухкава Листове, Кутия, Флокированный П?

FAVOMOTO 3 бр. Залепващи Самозалепващи Руното Открита Кутия, Втулки за чекмеджета, Обивочная Плат, Подарък Кутия, Кърпа, Лепкава,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Плат за подплата ковчежета за бижута : Тази практична кърпа можете да украсите кутия за бижута, подарък кутия и ремонт на мебелиЛепкава войлочный подложка : В по-широк смисъл, той е подходящ за подарък кутии, различни мебели и други предмети.Самозалепващи тъканта на лигавицата : Споделете с приятелите и семейството си практична кърпа.Облицовки за бродерия : Тези листове от чувствах плат удобно, проектирани с лепило отклеивающейся основата, която бързо е залепен, но при това се отстранява с чиста, когато дойде време да я свали.Облицовки за стелажи за бижута : На пипане е гладка, мека, по-ярък цвят, без мирис, без видими отпечатъци от ръце.Плат за подплата ковчежета за бижута : Тази практична кърпа можете да украсите кутия за бижута, подарък кутия и ремонт на мебели.Лепкава войлочный подложка : В по-широк смисъл, той е подходящ за подарък кутии, различни мебели и други предмети.Самозалепващи тъканта на лигавицата : Споделете с приятелите и семейството си практична кърпа.Облицовки за бродерия : Тези листове от чувствах плат удобно, проектирани с лепило отклеивающейся основата, която бързо е залепен, но при това се отстранява с чиста, когато дойде време да я свали.Облицовки за стелажи за бижута : На пипане е гладка, мека, по-ярък цвят, без мирис, без видими отпечатъци от ръце.Списък на опаковки, 3 x Флокированная плат Особености - Широко, проекти "направи си сам", декоративно-приложното изкуство, в ковчег за бижута и облицовки за чекмеджета, рамкиране на картини, подложка и облицовки за мебели и подложки, въз основа на амбалажна хартия и много други! залепваща филцови подплата-Материал : Флокированный текстилен подложка за луксозни кутии. - Безопасен за употреба върху пластмасови, керамични, метални, дървени и плиточных повърхности. - Ръката на пипане е гладка, мека, ярък цвят, без мирис, без видими отпечатъци от ръце, самозалепващи листове от чувствах плат. - Изработен от висококачествени материали, достатъчно здрав и практичен за използване флокированной тъкан. - Тези листа от чувствах плат удобно, проектирани с лепило отклеивающейся основата, която бързо е залепен, но все пак беля чиста, когато му дойде времето да стреля Флокированная плат за шиене със собствените си ръце. Информация за стоки на Тъканта, облицовки за кутия за бижута Тези листове от чувствах плат удобно, проектирани с лепило отклеивающейся основата, която бързо е залепен, но все пак беля чиста, когато дойде време да я свали.

Други функции

Най-добри сделки