.

.

Меко Закрывающееся Седалка за Тоалетна Бяло Квадратно Правоъгълна Пластмасова Седалка За Тоалетна Трайно Седалка за Тоалетната чиния Капак за Тоалетна С Регулир?

Меко Закрывающееся Седалка за Тоалетна Бяло Квадратно Правоъгълна Пластмасова Седалка За Тоалетна Трайно Седалка за Тоалетната

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Материал от карбамидоформальдегидной смола - Изработен от ултра силна карбамидоформальдегидной смола, той е здрав, устойчив на избледняване и надраскванеСамозакрывающееся седалка за тоалетната чиния - Правоъгълна седалка за тоалетна е снабдено с механизъм за меко затваряне, който осигурява контролирано и бавно тихо затваряне на капака на седалката. практично и трайно седалка за тоалетна намалява шума и смущенията. удължава живота на капаци на тоалетни.Лесно почистване - Быстросъемные панти седалка за тоалетна позволяват лесно да правите покритие, за бързо и цялостно почистване, това ви помага ежедневно почистване на седалката и на коритото.не е нужно да се притеснявате за миризма в тупиках.Лесна инсталация - Система за закрепване на седалките на тоалетната чиния отгоре прави инсталацията по-бързо и лесно, можете да го инсталирате, без никакви проблеми. регулируеми панти осигуряват добра кацане на тоалетната чиния WC.Ергономичен дизайн - При седалките за тоалетни чинии гладки ръбове, липса на заплахи за сигурността. правилния размер, гладка форма и ергономичен дизайн.Столчето е удобно!.Материал от карбамидоформальдегидной смола - Изработен от ултра силна карбамидоформальдегидной смола, той е здрав, устойчив на избледняване и надраскване.Самозакрывающееся седалка за тоалетната чиния - Правоъгълна седалка за тоалетна е снабдено с механизъм за меко затваряне, който осигурява контролирано и бавно тихо затваряне на капака на седалката. практично и трайно седалка за тоалетна намалява шума и смущенията. удължава живота на капаци на тоалетни.Лесно почистване - Быстросъемные панти седалка за тоалетна позволяват лесно да правите покритие, за бързо и цялостно почистване, това ви помага ежедневно почистване на седалката и на коритото.не е нужно да се притеснявате за миризма в тупиках.Лесна инсталация - Система за закрепване на седалките на тоалетната чиния отгоре прави инсталацията по-бързо и лесно, можете да го инсталирате, без никакви проблеми. регулируеми панти осигуряват добра кацане на тоалетната чиния WC.Ергономичен дизайн - При седалките за тоалетни чинии гладки ръбове, липса на заплахи за сигурността. правилния размер, гладка форма и ергономичен дизайн.Столчето е удобно!.Технически характеристики : Материал : карбамидоформальдегидная смола Монтаж : Капак за тоалетна с горната стена, Буфериране : Разстояние между дупките : 9 ~ 20 см / 10 ~ 24 см Размер 1 : Широчина-34 см.

Други функции

Най-добри сделки