.

.

50 бр. стикери с белег за лаптоп и компютър, сладки мультяшные етикети, Водоустойчив Винил, етикети за бутилки с вода, Скейтборд, Guita, Автомобилна Броня, Багаж, Всички ?

50 бр. стикери с белег за лаптоп и компютър, сладки мультяшные етикети, Водоустойчив Винил, етикети за бутилки с вода, Скейтборд, Guita,

BGN 2.83

Брой продукти
На склад

⚡【Висококачествени материали】 - Всички наши етикети са произведени от висококачествен винил PVCТой е водоустойчив, защитен от слънцето и издръжлив, може да се осигури блясък и яркост на материал за дълго време.Уникален персонализиран фигура е много подходящ за феновете, които имат по-високи изисквания към наклейкам!. ⚡【Широко приложение】-Тези стикери с белег можете да прикачите към вашия лаптоп чемодану, компютър, скейтборду, сноуборд, багажу, пътуване case,refrigerator,bedroom,wardrobe,wall,Mirrors,Journals,guitar,car,bumpers,motorcycle,bike,bicycles,PS4 , Xbox One и т. 50 различни модели, за да отговарят на вашите изисквания по декорированию. ⚡【Инструкции за употреба】 - Премахване на етикети, почистете повърхността на предмета, повдигна долната част на стикери и здраво залепете стикер на повърхността на предмета, не оставяйки пропуски.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Тези стикери не са приложими за Шероховатым и неравния терен. ⚡【Предпоставка включва и допълнителен подарък】-В пакет 50 стикери с белег, всяка с размер от около 4-6 см / 1,57-2,36 инча.Всички етикети на 100% абсолютно нови и са произведени от висококачествен винил PVC. Нашият асортимент от стикери с графити-това е вашият правилен избор при избора на подарък за вашите приятели, аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък.Идеални етикети за партита, диаграми награди, мотивационни етикети, сувенири за партита. ⚡【Чудесен подарък и услуги отговарят на нуждите на】 - Ние вярваме, че тези етикети ще ви остави доволни.Набор от етикети с различни модели може да се превърне в чудесен подарък за деца, младежи, приятелите, семейството и други украшения със собствените си ръце.Ние обещаваме да предоставим на всеки клиент на най-добрите продукти и услуги, връщане на стока без да посочвате причина!Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние обещаваме да реши за вас в рамките на 24 часа. стикери с белег за лаптоп и компютър, сладки мультяшные етикети, водоустойчив винил, етикети за бутилки с вода, скейтборд, бронята на колата, багаж, всички видове етикети с графити за деца, момичета, юноши и възрастни.

Други функции

Най-добри сделки