.

.

Забавни Подаръци GOUTOOL за момчета, 3D Ночники с Супергероями за декор на Детска Стая, 2 в 1 Готини Играчки-Настолни Лампи с дистанционно управление с регулируема яркос?

Забавни Подаръци GOUTOOL за момчета, 3D Ночники с Супергероями за декор на Детска Стая, 2 в 1 Готини Играчки-Настолни Лампи с дистанционно

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

Играчка нощна светлина-супергерой 2 в 1 : В опаковката ви очакват 2 акрилен панел лампи с различна форма, можете да запали всеки, който ви харесва във вашата стаяРеалистични 3 D визуални ефекти : Този декоративна лампа супергерой има уникален ефект 3d илюзии, супер якото дизайн.Идеално за коледен подарък, подарък за рожден ден, подарък в училище, подарък за деня на благодарността, вашето семейство и приятели ще го харесат.Захранване от USB и батерия : лека нощ 3 D superhero room decor night light не само се захранва с USB кабел и е съвместим с вашия компютър, лаптоп, блок захранване или всяко друго устройство с USB-вход, но също така се поддържа батерии (не са включени в комплекта).Опростено дистанционно и сензорно управление : Тази играчка-лека нощ супергерой идва с дистанционно управление за настройки на 16 различни цвята.С помощта на дистанционното управление лесно да се управлява промяната на цвета, включването / выключением, регулируема яркост и възможност за избор на режима на светкавицата. Гаранция 100% : Моля, махнете защитното фолио и сотрите пръстови отпечатъци, преди да използвате.Goutool предлага гаранция от 1 година и безплатно възстановяване в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси относно light, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.В led нощни светильниках се използва лазерна технология за изрязване на изящни 3 D-модел на акрилна плоча.Модел е базиран на серията spider.Това трябва да направи впечатление на вашите деца и гости, които обичат супергерой.Той може да бъде поставен в спалня, детска, хол, бар, магазин, кафе, ресторант и т., като декоративно осветление и много добри идеи на партита супергерои. 2 x Акрилна панел. 1 x Ръководство на потребителя. 1 x дистанционно управление. Дистанционно управление.

Други функции

Най-добри сделки