.

.

SOLUSTRE 3 бр. Клетки За Съхранение на Бельо Перална Окото Бельо Чанти за Бельо Органайзер За фино Пране Деликатна Дрехи, Чорапи, Дънки Закопчалка с една Торба Перална М?

SOLUSTRE 3 бр. Клетки За Съхранение на Бельо Перална Окото Бельо Чанти за Бельо Органайзер За фино Пране Деликатна Дрехи, Чорапи,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

синтетичен материалЧанта за дрехи за сутиени : - Добри битови удобства за пране, спални, шкафове, съхранение на повече дрехи, бельо и спално бельо за поддържането им в чистота.Чанта за пране на бельо : е Безопасен за употреба в пералня и сушилня. материал, не се деформират лесно, устойчив на абразия. : Изработен е от мелкоячеистого материал и не избледнява, поддържа продължителна употреба.Чанта за пране на сутиени : Изработен от фина мрежа с дупки и здрава, позволява по-бързо се перат и да съхнат дрехи.Деликатен торбичка за пералня : мрежест филтър за пране, изработени от мелкоячеистого материал, мек и не выцветающий, поддържа продължителна употреба.Списък на опаковки, 3 x торби за дрехи Характеристики - Материал : мелкоячеистый мрежест торбичка за бельо. - Използвайте го, когато сортируете дрехи, споделяте чисти и мръсни предмети, пазете обувки отделно в нетната торба за пране. - Сигурно за използването в пералня и сушилня. материал, лесно деформируемый, износостойкая окото защита за бельо. - Голям Размер на чантата : 60,00 X50,00 X0,30 см / 23,58 X19,65 X0,12 инча чанта за дрехи за сутиен. - Можете да използвате нашите пакети за пране на дрехи, да се измият сутиени, нежно бельо, предпази ги от напрежение. - Цип, лесна за използване, няма да навреди на дрехи и вашата пералня или сушилня, чанта за пране застегивается на ципа. - Цвят : Бяла чанта за пране на сутиена. - Размер на малката чанта : 40,00 X30,00 X0,30 см. / 15,75 X11,81 X0,12 инча чанта за пране на дрехи. - Добри битови удобства за пране, спални, шкафове, съхранение на повече дрехи, бельо и спално бельо за поддържането им в чистота. чанта за пране деликатеси. - Среден Размер на чантата : 50,00 X40,00 X0,30 см / 19,65 X15,75 X0,12 инча чанта за пране на дрехи.Информация за стоки на Окото чанти за сутиени, че Е добър избор за опаковане на дрехи и пране, когато сте на екскурзия или със своите семейства или приятели.Чанта за пране на бельо защитава вашата деликатна дрехи от разкъсвания по време на пране. чанта за пране на сутиени е Лесна, тя може да се сгъне по желание и удобен за носене.

Други функции

Най-добри сделки