.

.

MILEDUO пътни Настилки грим огледало с осветление, 8-Инчов Складное Тоалетен огледало с осветление за пътуване, 46 led Огледала за грим с регулируема яркост, Джобно Перез?

MILEDUO пътни Настилки грим огледало с осветление, 8-Инчов Складное Тоалетен огледало с осветление за пътуване, 46 led Огледала за

BGN 13.49

Брой продукти
На склад

Складное пътно огледало Ultra Slim : размери на огледала за грим с подсветка представляват 7,83x8,39 инча (20x21,3 см), дебелина в сгънат вид е 0,32 инча (0,82 см)Той е много подходящ за пътни дело, големи чанти.Можете да го вземете с вас навсякъде, независимо дали това е в хотел, университет, влак, офис или дом, е огледало с осветление се побере лесно в чантата си.Подчертайте красотата си по всяко време и на всяко място. [Работи в 3 режима] Нашето тоалетен огледало може да се използва в 3 режима. (1) Режим на състоянието може да се използва, протегна ръка на височина от около 23 см от центъра на огледалото. (2) В режим на малка чиния малки предмети, като например козметика и аксесоари, може да се постави в чинията под огледалото. (3) Компактен режим се препоръчва за активните жени, които могат да го използват с малък размер, за да носите със себе си навсякъде.В долната част на огледалото има силиконова нескользящая подплата, която е здрава и не се плъзга. Конструкция с няколко складываниями : Можете да регулирате ъгъла на поставяне на led огледала за грим, създаването на добра и допълнителен ъгъл на виждане.Устойчива на плъзгане панел в основата му позволява да стои стабилно на бюрото и масата, в тава основание може да се съхранява накити като обеци, пръстени, колиета и т. За по-лесен достъп. 3 Цвята осветление и плавно яркост : Джобно огледало с три режима на осветление - естествена светлина, топла светлина и студена светлина.Плавно регулиране на яркостта осигурява безупречен външен вид на вашия грим с помощта на интелектуалното докосване на екрана, така че можете да изберете яркост, подходяща за вашата среда, и да се провери своя грим при различни условия на осветеност.Функция памет и автоматично изключване : Огледало с осветление има и функция памет, която може да записва цвета и яркостта на предишната настройка.За пестене на електроенергия светлина автоматично ще се изключи след 30 минути.Сервизно обслужване : Нашата гаранция 90 дни, просто да споделите с нас, ако по някаква причина не се е налагало, замяна или пълно възстановяване ще бъдат предоставени без никакви извинения.Ако имате някакви въпроси по отношение на козметични огледала, моля, свържете се с нас по всяко време, и вие ще получите максимално удовлетворенный отговор в най-кратък срок!.Огледало MILEDUO пътуване с осветление, специално разработено за грим и може да се използва за ежедневна грижа за кожата и за пътуване.

Други функции

Най-добри сделки