.

.

Деним яке Strangefly за кучета, Син Деним риза за малки кученца, Облекло за кучета, Която Може да се Пере в машина, Комфортна и Готини Дрехи за домашни любимци и котки със ?

Деним яке Strangefly за кучета, Син Деним риза за малки кученца, Облекло за кучета, Която Може да се Пере в машина, Комфортна

BGN 4.66

Брой продукти
На склад

【Размер дънкови якета за кучета XS】 Обиколката на гърдите : 27 см/ 10,6 инча, дебелина врата : 21 см / 8,3 инча, дължина на гърба : 16 см / 63 инча, а не само в теглото или породата, в противен случай ще си купя дънки за кучета, които не отговарят на вашето дете.Моля, измерете кучето си, преди да поръчате, на първо място, се фокусира върху обиколката на гърдите (не затягайте прекалено стегнат и оставете 2-3 пръста). 【Материал дънкови якета за кучета】 Деним, здрава меки и удобни дрехи за кучета, вашите домашни любимци ще се зарадват на дънки за кучета!. 【Удобен дизайн】 Дизайн с бутони - лесно обличане и стреля деним яке за кучета.Класически жилетки с отворотами - ще кучето си да бъде център на внимание във всеки случай. 【Машинно пране】 Деним яке за кучета като редовни дънки, можете да я изхвърлите пералнята машина, когато тя загрязнится, и се съхранява като всяка друга дрехи за кучета. 【Че получавате】 1 бр. * Висококачествени дънкови якета за кучета.Нашето безпроблемно 18-месечно и приятелско обслужване на клиенти. 【Размер дънкови якета за кучета XS】 Обиколката на гърдите : 27 см/ 10,6 инча, дебелина врата : 21 см / 8,3 инча, дължина на гърба : 16 см / 6.3 инча, а не само в теглото или породата, в противен случай ще си купя дънки за кучета, които не отговарят на вашето дете.Моля, измерете кучето си, преди да поръчате, на първо място, се фокусира върху обиколката на гърдите (не затягайте прекалено стегнат и оставете 2-3 пръста). 【Материал дънкови якета за кучета】 Деним, здрава меки и удобни дрехи за кучета, вашите домашни любимци ще се зарадват на дънки за кучета!. 【Удобен дизайн】 Дизайн с бутони - лесно обличане и стреля деним яке за кучета.Класически жилетки с отворотами - ще кучето си да бъде център на внимание във всеки случай. 【Машинно пране】 Деним яке за кучета като редовни дънки, можете да я изхвърлите пералнята машина, когато тя загрязнится, и се съхранява като всяка друга дрехи за кучета. 【Че получавате】 1 бр. * Висококачествени дънкови якета за кучета.Нашето безпроблемно 18-месечно и приятелско обслужване на клиенти.Ефективно защитете своите домашни любимци, далеч от пряка слънчева светлина през лятото, запазете топлината на есента и зимата.Дизайн с цип, на копчета - деним яке за кучета лесно се облича и да стреля.Класически жилетки с отворотами - ще кучето си да бъде център на внимание във всеки случай.

Други функции

Най-добри сделки