.

.

Youliang 2 бр. Защита на ключа на светлината С Един Горивото Стенни Плоча Барабанен Защитно покритие Детски Защитен Ключ за Заключване Предотвратява Случайно включван?

Youliang 2 бр. Защита на ключа на светлината С Един Горивото Стенни Плоча Барабанен Защитно покритие Детски Защитен Ключ за Заключване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Материал : Изработен е от екологично чист ABS-материал, издръжлив на употребаПредпазители прекъсвач светлина държат ключа за лампата за включен или изключен, предпазват вашите крушки или веригата от случайно включване или изключване.Размери : 8x3 см /3.Тези предпазители тумблера ефективно предотвратяват случайно изключване или отключване на теми, свързани с выключателю.Лесна инсталация : просто инсталирайте защита на ключа на светлината веднъж и не е нужно да се притеснявате за ключа.Уникалният замък с катарама, която се фиксира във включено или изключено положение.Сигурността на децата, да не се допуска достъп на децата до выключателям осветление и домакински уреди.Материал : ABS Размери : 8x3 см / 3.18 инча Тегло на един : 16 гр Цвят : бял Лесна инсталация : просто инсталирайте защитен кожух ключ на светлината веднъж и не е нужно да се притеснявате за ключа.Управляван превключвател : Уникалният замък с катарама, който определя позицията на включване или изключване.Сигурността на децата, да не се допуска достъп на децата до выключателям на осветление, газови каминам и домашни уреди.Пратката включва : 2 бр. Защита на ключа на светлината.

Други функции

Най-добри сделки