.

.

2 бр. Аналогови Капачки за Джойстик, Грибовидная Бутон, Капачка за палеца, за Xbox One, за конзолата Xbox Серия S X, Комплект за подмяна (Тъмно синьо)

2 бр. Аналогови Капачки за Джойстик, Грибовидная Бутон, Капачка за палеца, за Xbox One, за конзолата Xbox Серия S X, Комплект за

BGN 1.77

Брой продукти
На склад

Аналогови мъничета за джойстик за Xbox One за конзолата Xbox серия S X 100% чисто нов и високо качество.това е оригиналната капачка за джойстик, детайли толкова фини и ангажименти, и цветовете са прекрасни.Пратката включва : 2 бр. x капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай.Аналогови мъничета за джойстик за Xbox One за конзолата Xbox серия S X. 100% чисто нов и високо качество.това е оригиналната капачка за джойстик, детайли толкова фини и ангажименти, и цветовете са прекрасни.Пратката включва : 2 бр. x капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай. Аналогови капачки за джойстик, грибовидная бутон, джойстик, капачка за палеца, за Xbox One, за конзолата Xbox серия S X, комплект за подмяна.

Други функции

Най-добри сделки