.

.

Удължаване на коса във формата на конска опашка за жени 26/34 см, удължаване на коса във формата на конска опашка, Синтетичен Сплетен на Дълга опашка с завязкой за Кос?

Удължаване на коса във формата на конска опашка за жени 26/34 см, удължаване на коса във формата на конска опашка, Синтетичен Сплетен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

♥ Естествена и мека : Пълнители за дългия cauda equina са изработени от висококачествени термоустойчиви синтетични влакна, които се различават веселост, стильностью и гъвкавост, те са много гладки и меки, благодарение на което удължител за плетеного конска опашка изглежда и се усеща като своя собствена ♥ Подходящ за всеки повод: косата под формата на плетеного на опашката по-голяма дължина, придава ви елегантен външен вид, идеален за ежедневна употреба, Хелоуин, на живо шоу програми, партита, cosplay, концерт, сватби, шопинг, срещи, вечерни разходки и забавления.Също така ще приятни подаръци за вашите приятели и семейства. ♥ Добре обмислен размер : удължител за плетене на опашка - това е новост DAIRESS, която е много сладък подарък за момичета.Благодарение на идеалното комбинацията от теглото наращенные коси, събрани на опашка, не ще изглежда прекалено тънки, и приключи около опашката не ще бъде твърде тежко за носене. ♥ Как да се прилага : Нашите наращенные коси, събрани на опашка, ще увеличи гъстотата и дължината на косата, без да харчите за няколко часа в изложбена зала.Просто вратовръзка ги към собствената си коса, смесете ги, а след това заплетите в опашка, както обикновено правят. ♥ Следпродажбено обслужване: След поръчка на вашата покупка ще бъде защитена.Ако не сте доволни от перука, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да оправя всичко!.Подходящ за жени или момичета, да се излиза навън или да се използват ежедневно. Натрупване на cauda equina дължина 26/34 инча Синтетичен сплетен на дълга опашка с завязкой за коса, директен обвивка около опашки, парчета коса, за жени, за всеки ден от Име на продукта : Синтетичен сплетен на дълга опашка с завязкой за коса Материал : высокотемпературное влакна Цвят : 13 цвята На склад Стил : къдрава къдрици Дължина : 26/34 инча Отговаря : натрупване на cauda equina за жени Характеристика : Мек, елегантен, удобен Приложение : Подходящи за ежедневието, cosplay, срещи, партита и други поводи.Пратката включва : 1 * Синтетични пълнители за плетеного опашката Забележка 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В комплекта не се включват стоки, различни от тези, които са показани на снимки стоки. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете.

Други функции

Най-добри сделки