.

.

Радио-управляеми Коли STSEEACE в мащаб 1/16, Скоростни Офроуд Камиони с дистанционно управление на 2.4 Ghz 4WD, Високоскоростни, Радио-управляеми Коли със скорост 36 км/Ч, Игра?

Радио-управляеми Коли STSEEACE в мащаб 1/16, Скоростни Офроуд Камиони с дистанционно управление на 2.4 Ghz 4WD, Високоскоростни,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Силна защита от смущения : автомобил с дистанционно управление оборудван с безжична система за управление, която работи на честота 24 Ghz, който осигурява стабилен сигнал и функция липса на смущения. ★ Гуми за предотвратяване на сблъсък и плъзгане : Кухи гумени колела предпазват от сблъсък и мини, намаляване на вибрациите на автомобила при движение.Тъй като кухи гумени гуми са оборудвани с антивибрационными шайби, те могат ефективно да се предотврати щети, причинени от вибрации, и в същото време помагат на колата да се катерят и да се преодолеят пречките. ★ Реалистичен външен вид на suv : голям размер го прави по-реалистично.Дизайн включва рамката, кокпит, амортисьори, имитация на фаровете и четири огромни противоскользящих колела.Този гигантски камион остави у децата суперреалистичный шофиране. ★ Висока производителност : Този радиоуправляеми на състезателен автомобил, разработен с помощта на здравите и мощни компоненти.Той може да бъде разработен за състезания по пресечен терен.Може да се използва в пустините на килими, плитках, отворени пътища, на тревата, в басейни, на мръсни и други пътища. ★ Вездеходный офроуд автомобил с дистанционно управление, независимо дали е песъчлива, кална, каменисти или пресечена от планински пътища, радио-управляеми коли за възрастни могат да се управляват по всяко време.Напълно сглобени, готови за употреба, подходящ е за вътрешна и външна употреба, подходяща за кола играчки-подаръци за възрастни и деца от всички възрасти.Състезавайте се със семейството или приятелите си! . ★ Силна защита от смущения : автомобил с дистанционно управление оборудван с безжична система за управление, която работи на честота 2.4 Ghz, който осигурява стабилен сигнал и функция липса на смущения. ★ Гуми за предотвратяване на сблъсък и плъзгане : Кухи гумени колела предпазват от сблъсък и мини, намаляване на вибрациите на автомобила при движение.Тъй като кухи гумени гуми са оборудвани с антивибрационными шайби, те могат ефективно да се предотврати щети, причинени от вибрации, и в същото време помагат на колата да се катерят и да се преодолеят пречките. ★ Реалистичен външен вид на suv : голям размер го прави по-реалистично.Дизайн включва рамката, кокпит, амортисьори, имитация на фаровете и четири огромни противоскользящих колела.Този гигантски камион остави у децата суперреалистичный шофиране. ★ Висока производителност : Този радиоуправляеми на състезателен автомобил, разработен с помощта на здравите и мощни компоненти.Той може да бъде разработен за състезания по пресечен терен.

Други функции

Най-добри сделки